Home / Kulturen / Äta och dricka / Barhoppnings guide i Barcelona
Bar-Hopping-1-955x508

Barhoppnings guide i Barcelona

En av Barcelonas kännetecken är att staden erbjuder massor av barer, för alla smaker. Du kan välja mellan exklusiva cocktail  -lounger till mer stökiga ölstänger. Valet är ditt! Men ibland kan det vara svårt att välja bara för att det finns så många alternativ. Om din vistelse är begränsad kan det också vara en röra när du vill upptäcka och försöka så många som möjligt. Vi är glada att presentera en lösning för detta genom att presentera vår Barhoppnings guide i Barcelona .

Vi har sammanställt två rundor, som tar dig till fyra alternativa sex staplar i antingen Eixample eller El Born . Barhopping är inte bara underhållande, men det är också ett perfekt sätt att upptäcka en stad, som du kommer att ta dig till fots.

# Barhoppning i Eixample

The Monkey Factory Barcelona

The Monkey Factory

Den första rundan är inspirerad av ungdom och nöje. Rundan består av totalt fyra stopp, men det är alltid möjligt att ta bort och lägga till smak, naturligtvis är natten din. Vi föreslår början på kvällen på den underbara baren Monkey Factory . Här kan du välja mellan en rad spännande drycker och öl. Detta är en populär plats med en cool och urban inredning med en härlig atmosfär. Dryckerna är på runt 7 euro. Du kan sitta ner och långsamt men säkert börja en fantastisk kväll.

Den andra platsen av rundan heter Le Cyrano och det är dags att påskynda det lite. Denna livliga bar uppvisar ett unikt koncept; du kan blanda dina drycker själv. Välj vilken bas du vill ha, det vill säga vilken typ av alkohol och häll sedan hur mycket du vill och blanda det med ditt val av mixer. Det här är ett mycket populärt ställe, så vi rekommenderar att du börjar hoppa med baren i god tid eftersom det ofta blir fullt här från midnatt.

Det tredje stoppet är en livlig och rolig plats som heter La Taberna. Här välkomnas du av hög musik, skratt och lukten av popcorn. Från baren kan du beställa allt från öl till fina drycker att dela. För ca 12 euro får du en burk med en drink som du kan dela med färgglada strånar. För dem som söker spänning kan du utmana dina vänner i ölpong. Tack vare den härliga atmosfären kan du enkelt stanna här ett tag.

Det sista stoppet hittar du bredvid det, vilket gör det enkelt att komma in när det är dags för skott. Du är välkommen att Espit Chupitos , som namnet avslöjar (Chupito betyder skott på spanska), det här är den perfekta platsen att upptäcka nya och roliga skott eftersom de presenterar 500 olika sorters. Vad sägs om att brinna marshmallows eller mousserande pinnar? Här är något för alla smaker. Om du inte vet vad du beställer kan du alltid fråga bartendern och de kommer att vägleda dig.

# Barhoppning i El Born

Vår andra väg tar dig till sex hållplatser i det charmiga området El Born. Detta område är fyllt med barer och restauranger så problemet är definitivt inte, inte att ha någonstans att gå men snarare att hitta de bra. Denna andra rutt av din barhopingguide Barcelona är mer fokuserad på cocktailbarer för dem som söker riktiga läckra alternativ.

Det första stoppet heter The Lime House , en charmig bar dekorerade med röda lampor och en svart och röd inredning. Det här är den perfekta baren att inkludera i din bar hopping som de erbjuder cocktails, mer specifikt Mojitos till ett mycket överkomligt pris på endast 4 euro. Förutom priset älskar vi bara atmosfären själv.

På andra sidan gatan från The Lime House hittar du det andra stoppet på vägen, Porteño Bar . Denna bar presenterar ett brett utbud av cocktails, även om det kan betraktas som mindre storlek klokt rekommenderar vi dig att få ett snabbt stopp här för att njuta av några riktigt fina cocktails.

Därefter har vi Dux Gin & Cocktail Borne . Hela karaktären i denna bar är elegant, både när det gäller cocktails men även inredningen. Som namnet antyder kommer du faktiskt att kunna beställa en drink som består av ett mini-badkar med en anka som flyter i det, vi tycker bara att det är för bedårande att sakna.

Natten fortsätter och vårt nästa stopp är vid El Copetin . Denna bar är känd för sina fantastiska cocktails och vänlig personal. För dem som söker äkthet och helt enkelt utsökta cocktails är det här platsen, så vi måste naturligtvis inkludera det i vår bar hopping guide Barcelona-rutt. Njut av de trevliga och ändå prisvärda drinkarna medan du snackar på lite fri popcorn innan du går vidare till bar nummer fem.

Uppmana, för nu är det dags att gå in Miramelindo , en charmig bar som serverar en mördare Caipirinha. Även om de erbjuder massor av andra drycker, skulle vi vilja rekommendera den här brasilianska drömmen som det är riktigt gott här.

Tiden flyger när du har kul och det är dags för oss att presentera det sista stoppet. Lämplig för denna barhoppingguide i El Born är det dags för en stapel som säkert representerar den höga nivån barer i detta område, Creps al Born . Nu har du haft möjlighet att njuta av några utsökta cocktails från fem olika barer, och varför fortsätt inte med det här sättet? Denna bar presenterar ett brett urval av mycket aptitretande drycker och en bra atmosfär. Till exempel hur bartendern gör att lamporna svänger från taket. När du har nått slutstoppet kan du bara välja din favoritdryck och njuta, varför inte beställa en crepe också.

Genom att använda vår Barhoppnings Guide Barcelona kan du enkelt bli en expert på cocktails över en natt. Så den sista frågan är nu om du är redo att ta rollen som ledare och styra dina vänner till dessa fantastiska barer. Vi tror det och vi önskar er alla en bra natt tillsammans i världens bästa stad.

Om du planerar en resa till Barcelona och fortfarande inte har någon plats att bo, kolla in några av våra bra boende ligger över hela staden!

 

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: Barcelona-home

Barcelona-home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

ata-och-dricka

Boende Barcelona


Scroll To Top