Home / Tjänster i Barcelona / Aktiviteter / Barcelona för seniorresenärer
barcelona-for-seniors-iti-955x508

Barcelona för seniorresenärer

Barcelona är en livlig och dynamisk stad som har mycket att erbjuda till ungdomliga resenärer och lokalbefolkningen men när det gäller fler äldre resenärer krävs ett unikt tillvägagångssätt här. Tapasbarna tycks inte vara ett så spännande beslut och även nattsamlingar eller tillfällen som kräver hög energi men också fläckar med hundratals turister är nummer ett av vad du vill undvika under din semester. Att resa i en sådan livlig stad som i Barcelona kan tyckas besvärlig, men semesteret kan ändå vara trevligt och tyst även i en sådan energisk stad. För en mer avslappnad men produktiv semester i Barcelona gjorde vi en lista med idéer för seniorresenärer.

Element 2Saker att göra

1. Ta en bussresa “hop på och av”

Sådana val har på ett pålitligt sätt haft en fruktansvärd beröm för att bli betraktad som “luddiga” och “otrogna” metoder för att undersöka staden. Men vad de flesta voyagers förbiser, är att individer kan gå av transporten för att undersöka sevärdheterna själva. Det borde snarare uppfattas som en buss, som förmedlar dig direkt från attraktionen till en annan. Med ett sådant ramverk för mer ledande upptäckare, visar det sig vara så naturligt att skapa en egen speciell kurs, bara gå till vad de är intresserade av och behöver inte använda transport eller lägga mil för mil till följande destination. Denna stil att upptäcka staden ger otvivelaktigt mer komfort än att använda kollektivtrafik eller gå, men utan kompromisser. I Barcelona finns det ett brett utbud av tjänster, vilket gör det till en perfekt plats för resenärer med en stor upplevelse att förstå för att upptäcka staden utan problem.

Barcelona Bus Turístic tar dig på tre olika rutter som har överföringspunkter längs vägen, vilket innebär att du kan byta från en rutt till en annan med samma biljett. Välj den röda, blå eller gröna rutten, beroende på de platser du är mest intresserad av att besöka. Köp dina biljetter här!

Barcelona_Sagrada_Familia_-_kościół_Świętej_Rodziny_-_panoramio_-_krysi@_(1)

2. Ät i mörkret

Snarare än att gå till en restaurang, aktivera dina sinnen på ett ovanligt sätt – att äta i mörkret. I denna erfarenhet kommer du att behandlas med gastronomiska rätter. Känner att dina synder är helt frånvarande och du har bara strängarna och smaken av äkta spanskt kök samtidigt som du utsätter dina känslor för denna unika middagsupplevelse. Detta kommer definitivt att markera din semester i Barcelona. Samla ögonblick inte saker.

3. Besök de botaniska trädgårdarna

De bästa botaniska trädgårdarna som finns i Barcelona är i Montjuic, en omfattande park som täcker sluttningen på södra sidan av staden. Jardi Botanical Garden i Barcelona visar ett sortiment av växter från hela världen med tonvikt på växter från Medelhavets klimatregioner. Det är hem till en av de största herbarierna i hela Katalonien. Förutom den anmärkningsvärda samlingen av vegetation kan du också uppskatta ett underbart perspektiv av Barcelona från Botaniska trädgården, eftersom de är höga på berget. Under alla omständigheter håller du inte bara på perspektiven – i dessa trädgårdar kan du se 87 utställningsenheter.

7412741590_64c6e49aca_b

4. Gör en kurs

Oavsett om det är salsa, flamenco eller en kulinarisk klass, upptäck mer om livet och köket i Barcelona med interaktiva lektioner! Det finns inget bättre tillvägagångssätt för att ta reda på staden än att interagera med lokalbefolkningen. Varför inte utvidga din förståelse av kulturen i denna otroliga stad genom mer interaktiva metoder? Försök att göra en paella eller en tapasverkstad. Det finns obegränsade chanser att ta in mer om Barcelona, utan att konkurrera med folkmassor av turister som letar efter kända attraktioner i staden. Få information om staden ur lokalbefolkningen och undrar hur mycket Barcelona ligger utanför sina turistattraktioner.

Local Food Experience är ett företag som ger dig möjlighet attlaga det typiska spanska och katalanska köket. Det här ärstor erfarenhet att dyka in i spanska köket
och laga en av sina läckra rätter själv i din hyrda lägenhet. Du kan köpa dina biljetter här!

pexels-photo-532064

5. Vingårdstur

Att inte gå på kvällspartier som överflödar i Barcelonas vägar betyder inte att man inte kan försöka de fantastiska dryckerna som denna stad är känd för. Tillbringa en avkopplande resa till en av de många stadsdelens vingårdar nära staden och smaka på några av de finaste vinerna, som Cava som du någonsin kommer att hitta. Uppskatta en resa genom domänerna och ta reda på hur man producerar vissa viner på lokal nivå. Den bästa delen av sådana resor genom vingårdarna? Utan tvekan – vinprovning som börjar efter turnén . Detta är utan tvekan ett av de bästa sätten jämfört med andra metoder för att kyla och uppskatta verkligen sättet att leva i Barcelona med dina vänner och familj. Uppskatta en lugn och mer lantlig miljö mitt i dagen innan du åker tillbaka till staden.

Köp dina biljetter här!, och upplev en  Vintur genom Alella, vandrandes bland vinstockar, smaka på vinerna och upptäck Medelhavslandskapet. En äkta gastronomisk och kulturell upplevelse nära Barcelonas centrum!

tuscany-grape-field-nature-51947

Element 3Vart ska man äta?

Vi förberedde också för dig en lista över bästa restauranger i Barcelona där du kan göra dina dagar och kvällar perfekt i denna fantastiska stad framför de läckra rätterna.

528118_340583742701458_1750582750_n

Restaurant 7 Portes

Denna plats är en av de bästa som du måste tänka när det gäller fina restauranger i Barcelona. Med sin historiska linje av stolar och bord från 1800-talet, den här platsen fångar ditt hjärta så att du känner dig bekväm och trivsam. Att vara belägen nära hamnen har utan tvekan mest utsökt fisk och skaldjur men också paella. Det har recept för alla, mer traditionella eller extravaganta, du kan vara säker på att denna restaurang kommer att överraska dig på det mest intressanta sättet.

Casa Leopoldo

Detta kan kallas äkta klassiker med en utmärkt service och extraordinär mat. De två kockarna är alltid glada att öppna för dig ett äventyr i en high-end vintage atmosfär och minnesvärda rätter. Restaurangen har också härliga omgivningar, så tänker du fortfarande var du ska ha den godaste middagen?

Cafè de l’Acadèmia

En idealisk plats för någon säsong, på sommaren eller vintern, på grund av sitt barriga matsal. Restaurangen är värt ett besök på grund av dessexceptionella traditionella katalanska rätter. Vissa av dem kan varamagret de pato, cannelloni, risotto och annat. Tänk på att det öppnas endast under vardagar.

Element 1Var ska man bo?

Om du letar efter boende under din vistelse i Barcelona:

elegantapartmentElegant lägenhet nära Sagrada Familia

Vacker lägenhet med mysigt vardagsrum, liten balkong och svart och vit möbler. Du hittar också ett nyrenoverat badrum med dusch och ett kök fullt utrustat med ugn, spis och mikrovågsugn.

72 € / NATT / 80m² / License : HUTB-002031

 

p1b9dgjck03ia6f111d6dlcihe4Modern lägenhet med terrass nära centrum

Charmig lägenhet belägen i en lugn del av Barcelona med en stor inredning. Det ligger nära Laberinto de Horta och Park Güell. Vardagsrummet har en plats där du kan lounge och koppla av på soffan, titta på TV eller äta en måltid.

626  € / Månad / 38m2

 

 

p18qsdp7pi1ac319gh1klj1s408l0kLjus och mysig lägenhet nära Barceloneta

Perfekt lägenhet för dem som vill spendera tid på stranden men också att utforska staden. Inredda i medelhavsstil och fullt möblerad med ljusa delar, ger denna plats en luft av glädje och värme inspirerad av semesterstämning i staden.

1503  € / Månad / 65m2

 

Vi önskar dig en utmärkt och produktiv vistelse i Barcelona. På plats BARCELONA-HOME, du kan hitta var du ska bo bredvid de angivna platserna i artikeln!

button1

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: Barcelona-home

Barcelona-home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

activities-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top