Home / Tjänster i Barcelona / Aktiviteter / Barcelona reseguide för Barca fans
hidden-spots-ofbarcelonato-table-1-1

Barcelona reseguide för Barca fans

Att vara hemstaden till FC Barcelona, ett av de bästa fotbollslagen i världen, ger en verkligt stor inverkan på staden och har gjort Barcelona till ett bra fotbollsresmål. Om du är fotbollsfans som kommer hit för en helg har du alla möjligheter att göra det till en stor fotbollsupplevelse. Varför inte ta tillfället i akt att gå hela vägen medan du är här? Vi pratar om världsklass spel, de bästa sportbarerna i stan, fotbollsmuseer, souvenirer och mycket mer. Låter det här spännande nog för dig? Då presenterar vi på Barcelona Home gärna vå Barcelona-resväg för fotbollsentusiaster.

Element 2Saker att göra

# Se på FC Barcelona på Camp Nou

Den riktiga levande aktionen i fotboll i världsklass kan endast upplevas från stånden i Camp Nou. You only need to find your seat, which first might seem difficult as the seating capacity for the venue is impressively more than 99 000. Du behöver bara hitta din plats, vilket först kan tyckas svårt eftersom platsen för platsen är imponerande över 99 000. Men ingen anledning att bli panik eftersom den utmärkta och utmärkta personalen hjälper dig till fullo, och du kan bara njuta av den spektakulära showen. Är tanken på att titta på ett levande spel från Champions League, La Liga eller Copa del Rey ger dig gåsehud ännu? Då föreslår vi att säkra dina biljetter idag – se till att du köper din biljett från en smidig och säker återförsäljare.

# Camp Nou Experience

Därefter hittar du Camp Nou Experience, Camp Nou Experience, ett unikt och roligt dedikerat till fotbollsfans.. Museet presenterar audiovisuella områden, multimediainstallationer och trofé gallerier som gör att besökare kan delta i hundratals bilder och videor från FC Barcelonas historia. Utöver detta kan du också boka en rundtur på stadionområdet. Välj mellan olika turer s från ljudtjänster till en VIP-turné som låter dig komma in i några av de mest exklusiva områdena med en guide. Har du någonsin drömt om att stå på fotbollsplanen själv? Tveka inte då det här är din chans att göra det!

Barcelona Itinerary for football enthusiasts

# Shoppa fotboll souvenirer

Barcelona som en stad är känd för att erbjuda bra shopping, och du hittar ett brett utbud av fotboll souvenirer. Och när vi säger brett, menar vi verkligen det. Den största officiella FC Barcelona-butiken (belägen bredvid Camp Nou) har mer än 3000 olika officiella klubbprodukter du kan välja mellan. Den här stora butiken (2000 m2) ger dig allt du behöver, till exempel replika kit, dekorationer och prylar. I hela staden hittar du flera butiker i FC Barcelona som ger dig ytterligare lager av varor. Så var redo att shoppa tills du släpper!

Barcelona Itinerary for football enthusiasts

# Spela fotbboll själv

Barcelona har en fotbollsanda överallt medan du är i staden varför inte ta chansen att faktiskt spela fotboll själv? Detta kan göras på många sätt; antingen på ett asfalterat fält, artificiellt gräs eller varför inte på sandstranden? Det finns organisationer som CeleBreak som ger fotbollssessioner som du kan delta i, även om du är här i några dagar, eftersom de välkomnar alla oavsett vad som helst. nationalitet, kön eller tidigare erfarenhet och nivå av sporten. Om du är intresserad av att veta mer om detta, presenterar vi i Barcelona en fullständig guide om hur man spelar fotboll i Barcelona..

Barcelona Itinerary for football enthusiasts

Element 3Vart ska man äta? 

 

Barcelona presenterar flera sportbarer som bara är det perfekta valet för fotbollsentusiaster som kommer till staden och letar efter den ultimata upplevelsen. Vi skulle vilja presentera tre bra alternativ för var du ska äta för din vistelse. Dessa staplar ger dig allt du behöver stora skärmar som visar fotbollsspel, mat, öl och företag med andra fotbollsfans. I slutändan finns det någon bättre kombination än att njuta av en trevlig måltid medan du tittar på ditt favorit lagspel?

# Sonora Sport Tavern

Denna populära sportbar ligger i Poblenou-distriktet och har alla rätt inställningar för att du ska få en fantastisk kväll med fotboll från en stor skärm tillsammans med goda drycker och mat. Interiören presenterar ett klassiskt tillvägagångssätt med mörka trädetaljer och gott om affischer och målning med sportmotiv. Vill du ha en öl? Detta är platsen för dig som du kan välja mellan 30 olika sorters öl!

Barcelona Itinerary for football enthusiasts

# Sports Bar Italian Food

Om du är en sucker för pizza och fotboll så är Sports Bar Italian Food i El Born platsen att vara på! As the name reveals has this sports bar chosen to present a specific culinary set of menu. Som namnet avslöjar har denna sportbar valt att presentera en viss kulinarisk meny. Hitta din plats på ett av borden och njut av ett spännande fotbollsspel som visas från flera skärmar. Denna plats kan du koppla av och äta medan du fortfarande upplever det stora interiören och atmosfären i en sportbar. Som, hur är det med en pizzaugn som är formad och färgad som fotboll?

Barcelona Itinerary for football enthusiasts

# George Payne

George Payne välkomnar dig till din favorit irländska bar i staden. Platsen själv är ganska stor med likheter med en grov balsal med två sektioner. Fotbollsentusiaster samlas vanligtvis under den stora skärmen i mitten av baren medan de håller en kall öl i sina händer. Tillsammans med olika dryckesalternativ hittar du ett bra urval av hamburgare och andra matlagningar som passar inom det irländska sportbarns temat. Var redo eftersom det kan bli lite trångt och bullrigt, men det här är den plats där du vinner och släpper ihop så gör dig redo och gå med i roligt på George Payne.

Barcelona Itinerary for football enthusiasts

För fler rekommendationer, har vi vår egen artikel om de Bästa barerna att se fotboll i Barcelona och vår Äta & Dricka sektion!

Element 1Var ska man bo?

Ta en titt på våra lägenheter för fotbollsintresserade i Barcelona:

VINTAGE 2 SOVRUMS LÄGENHET I EIXAMPLE

Utsökt bostad med en oklanderlig inredning, vackert underhållna originalfunktioner (som lyxigt högt i tak och eleganta franska dörrar) och en unik plats mittemot den magnifika Parroquia De Sant Francesc de Sales-kyrkan, synlig från balkongen. När du kommer in hittar du dig i en vacker foajé, varifrån en hall med slående mosaikplattor leder dig till ett rymligt vardagsrum.

Från 66€ / NATT | 95m2 | License: HUTB-001273

 

 

VACKER PENTHOUSE I CENTRUM AV BARCELONA

Inredningen i denna magnifika lägenhet är en unik blandning av rustika och moderna detaljer som spektakulära utsatta träbjälkar, trädörrar, väggar av utsatta tegelstenar, moderna designelement och modern konst på väggarna, ljusa vita möbler och polerade parkettgolv. I köket och badrummet hittar du moderniserad utrustning och den senaste tekniken.

Från 220€ / NATT | 95m2 | License: HUTB-001245

 

RYMLIG LÄGENHET MED TERASS I CENTRALA BARCELONA

Detta vackra designerhem har en unik inredning som kombinerar rustika element med moderna för att skapa en sofistikerad men ändå bekväm atmosfär. Vi älskar juxtapositionen av grova tegelväggar, renoverade trägörrgolv och möbler och träbjälkar i välvda tak med de ljusa vita designer sofforna och de pulserande svarta och vita kuddarna och mattan i vardagsrummet.
Från 135€ / NATT | 70m2 | License: HUTB-001790

 

 

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: Barcelona-home

Barcelona-home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

activities-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top