Home / Tjänster i Barcelona / Aktiviteter / Barcelona med barnen

Barcelona med barnen

Om du har planerat att åka till Barcelona med dina barn så undrar du säkert vad man kan hitta på för att behaga hela familjen på semestern. Vi vet att det kan vara svårt att veta, speciellt när du inte känner till platsen du besöker. För att göra det lite enklare för alla föräldrar där ute har vi samlat aktiviteter, matställen och rekommendationer på boende i denna resehandbok inför en vistelse i Barcelona med barnen. Klicka gärna på de länkade aktiviteterna om du vill ha mer information om dem. Väl där kan du enkelt också köpa biljetter. Vi hoppas att vår Barcelona med barn resehandbok kommer att underlätta för hela familjen!

Element 2Vad ska man hitta på?

 

Börja din vistelse med ett gott humör genom att besöka Barcelonas akvarium i Port Vell! Det är en av barnens favoriter! Akvariet har en 80 meter lång hajtunnel och 11 000 fiskar samt speciella barnaktiviteter. Vi har beslutat om att ta med denna aktivitet på morgonen eftersom det är inom off-peak timmar och blir därmed en mindre hektisk för upplevelse för dina barn och dig själv. I ett annat led kan du också ta med dem till djurparken i Barcelona och upptäcka  Ciutadella Park för en picknick vid lunchtid! Eller varför inte åka en båt på dammen i mitten av parken eller besöka den fullskaliga mammoten. Det finns flera alternativ att välja mellan!

För något lite mer pedagogiskt finns det interaktiva CosmoCaixa-museet som är en lekplats för barn i alla åldrar. Museet gör vetenskapliga teorier tillgängliga för barn att förstå. Det finns även installationer dedikerade till dem, som Planetarium och Wonderful Click. Följaktligen, om du vill besöka Barcelona med barnen, upplyst om hur utmattande det kan bli, då kan en dubbeldäcks turistbuss vara lösningen för dig. Ett plus i kanten är att  det lär bli en roligt upplevelse både för barnen och dig själv!

Tibidabo park; Barcelona-Home

Tibidabo nöjespark

Vad sägs om någonting mer avslappnande efter lunchtid? Du kan göra dina barn glada genom att besöka Camp Nou Stadium om de är ett fan av fotboll men ännu mer om de är ett fan av FC Barcelona. Om det inte är fallet så finns ChokladmuseetDet kommer att lära dig och barnen historien kring chokladens uppkomst, allt från dess tidigaste ursprung till sin ankomst i Europa. Vilket bättre sätt att få dem att känna sig som Charlie och Chocolate Factory? Du kan boka i förväg för att baka kakor samt gå kurser i  bakning och desserter. Sedan kan man undra vad som är roligare än att gå till stranden och bada? På eftermiddagen kan du ta med alla saker som de gillar att leka med på stranden samtidigt som du själv under tiden kan koppla av och sola under den katalanska solen! Dessutom bredvid Olympic hittar du ett spindelnät där de kan leka och klättra på.

På kvällskvisten kan du ta linbanan från Port Vell till Montjuic för att besöka slottet, men främst för att uppskatta den magnifika ljusutställningen i den magiska fontänenSlutligen, något kul som dina  barn lär att älska är Tibidabo Park. Där dem kan njuta av många attraktioner som finns på 7 olika nivåer och det stora fågelögat ger dig en spektakulär utsikt över Barcelona.

Element 3Vart ska man äta?

 

Efter alla dessa aktiviteter kommer dina små och du själv att definitivt vara hungriga. I det här avsnittet presenterar vi ett par familjevänliga restauranger i Barcelona som du och dina barn kommer att stortrivas med. 
Pudding; Barcelona-Home

Pudding Barcelona

Pudding Barcelona

Inspirerad av den magiska världen av Lewis Carrolls Alice i Underlandet, kommer restaurang Pudding att säkert hypnotisera dina sinnen med sin dramatiska inredning och deras läckra sötsaker. Läckra hemlagade kakor och morotkakor presenteras i konditorivaror och stora röda svampar växer surrealistskt upp till taket.

Cosmo

Cosmo kommer att se till att de bara ger det bästa för dig och din familj. Deras policy är att skaffa sig lokala uppfödare, bönder och fiskare inom en 100 km radius. Deras mat är alltid tilltalande och färgstarkt vilket bara kan vara ett tryck för barnen att äta friskare.

Semproniana

Du kommer definitivt att njuta av denna restaurang som är mer på den gastronomiska noten. Men oroa dig inte för att dina barn fortfarande har gott att äta. Du kan anpassa din meny, dela disk eller njuta av en egen. Det är allt beroende på din aptit eller vad du verkligen vill äta. En liten bonus: de har också workshops för dig och dina barn. Det handlar om god mat och roligt på Semproniana.

Element 1Var ska man bo?

Ta en titt på våra familjevänliga lägenheter i Barcelona:

 

Family friendly apartment in Gracia 2Mysig familjelägenhet i Graçia

Denna lägenhet är perfekt för en familj som vill bo i ett lugnt område men ändå i centrum av staden. Lägenheten är fullt möblerad och särskilt utrustad med våningssängar vilket gör den perfekt för en familj med små barn. En idealisk utformning av köket och vardagsrummet gör multitaskning enkelt, då du får möljlighet att titta på barnen medan du lagar mat!

Från 88€ / per natt | 45m2 | License: HUTB-001663

Rent Comfortable

Lägenhet i Sagrada Familia 

Perfekt för en familj på 5! Denna lägenhet erbjuder tre sovrum och ett stort vardagsrum. Området är stort nog för en familj att binda och skapar minnen ihop. Det slösas inte mycket tid på att gör sig redo för att gå ut och utforska staden med dess två badrum!

Från 77€ / per natt | 90m2  License: HUTB-006663

Villa med pool och trädgård i Montjuic

Har du en mycket stor familj som du bara inte kan åka på semester utan? Denna eleganta och moderna villa erbjuder allt du kan önska för en familjesemester. Villan rymmer upp till 10 personer och risken finns denna vackra villa kan hindra dig från att utforska Barcelona med tanke på dess inre skönhet! För de dagarna du inte vill spendera mycket pengar kan din familj koppla av runt husets aldeless egen pool.

                                                                               Från 157 €/ per natt| 150m2 | License: HUTB-009161

 

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

activities-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top