Home / Barcelonas bästa lyxbutiker och hur man hittar de
Luxury-Shops

Barcelonas bästa lyxbutiker och hur man hittar de

Var man hittar de bästa och mest exklusiva high end-butikerna i Barcelona

På semestern vill vi alla ha något som påminner oss om vår tid som vi har tillbringat borta. De flesta köper enkla souvenirer, som en kylmagnet eller en nyckelring, medan andra älskar att köpa något speciellt, vilket är unikt och oändligt. Av denna anledning har vi skapat en guide till Barcelonas bästa lyxaffärer, vilket gör att du kan upptäcka Barcelonas underverk vad det gäller mode, konst och nya trender. Butikerna är belägna i områden som är lättillgängliga, så att du till exempel kan ta tunnelbanan eller bussen till dessa butiker efter att ha tagit foton på Plaça de Catalunya. Du borde också veta att Barcelona är den spanska ekonomiska huvudstaden, och såväl som London, Paris, Milano och New York är det framställt som en av världens modehuvudstäder. Så låt oss ta reda på var du hittar Barcelonas bästa lyxbutiker.

Passeig de Gràcia

Chanel Designer store in Passeige de Gracia

Det första området måste vara Passeig de Gracia och som är hem för en mängd lyxvaruhandel. Köpkedjan börjar från Plaça Catalunya och går så långt som Avinguda Diagonal. I detta område kan du också se Gaudís La Pedrera och Casa Batlló, medan du har kul och njuter av en avkopplande shoppingupplevelse. Butikerna är alla högmodiga och mycket lyxiga med varumärken som Prada, Gucci och Chanel. För dem som söker smycken finns det ett brett utbud av märkesvarumärken som Cartier, Tiffany & Co och Bagues Joieria. Om du vill fira din semester strosandes på en couture resa, har Passeig de Gracia allt du behöver och lite mer!

 

Avinguda Diagonal

Avinguda_Diagonal_Barcelona

I detta område finns det många lyxbutiker. Den här gatan går genom Barcelona, men vi kommer att fokusera på den centrala delen, vilket är före och efter Passeig de Gracia. Här finns ett stort antal affärer, och du kan välja ditt favoritinköp utan stress och rörelse i stadsmassorna. I diagonalen hittar du alla typer av produkter, både lyxiga och billiga. För lyxaffärer är dem mest kända på denna gata: Tous, Louis Vitton och Montblanc. Även i Diagonal kommer du att känna att du är i centrum av Barcelona, och med möjlighet att ta dig överallt på nolltid. Högklassiga butiker; i stadens centrum; och breda och soliga gator för att njuta av en trevlig promenad: vad mer kan du begära?

El Born

El Born

Detta område är en del av Barcelonas historiska centrum och är en av dem äldsta i staden. Här kommer många turister, det finns även många vintageaffärer och nya trendbutiker, för att understryka länken mellan det förflutna och framtiden. Faktum är att du kan hitta unika föremål från 50-talet, 60-talet och 70-talet. Så om du vill ta ett dopp i det förflutna eller i framtiden, gå till Bornas fantastiska affärer, du kommer att inte ångra det: på din hemresa kommer alla att avundas med din nya, födda inspirerade stil.
I detta område finns också några av Barcelonas bästa lyxaffärer från en klassisk synvinkel. Born börjar attrahera flera stora märken, inklusive Dolce & Gabbana och Custo Barcelona. Carrer Rec har flera minimalistiska butiker som den imponerande The Comercial, som bevarar märken av designers som Vivienne Westwood, Alexander McQueen och Givenchy.

Sarrià

Sarria in Sarrià-Sant Gervasi, Barcelona

Sarrià är en underbar plats att bo på, men också en underbar plats att shoppa på. Platsen ligger i övre hörnet av Barcelona, i ett välmående område med lyxiga villor och spektakulära gator. Det här distriktets eleganta uppbyggnad är hem till många speciella butiker som har koll på varje detalj och som innehar ett unikt kundfokus. Här hittar du inga vanliga produkter, bara unika, och en av varje! Detta område är inte frekvent besökt av turister, så du kan njuta av din shopping eftermiddag i lugn och ro, utan att vänta i år för att få besöka ett provrum. Dessutom finns det många ställen på gatan där du kan ta en paus, som torg, barer med terrasser och fantastiska restauranger som du kan njuta av i Barcelonas kärna!

La Roca Village

la-roca-village

 

Roca Village är inte belägen i Barcelona utan ligger lite utanför (i själva verket ligger det en timme bort men du behöver inte oroa dig för det finns bra anslutningsvägar). Det här stället är den perfekta platsen för dem som vill ha en hel dag med shopping på schemat. Detta är ett Village-outlet med hundratals affärer och utbud av varumärken. Perfekt för att hitta rätt för dig. Dessutom, är priserna inte särskilt höga (säkert de är lägre än butikerna i stadens centrum) med tanke på att det är en outlet. Förutom hundratals butiker finns det även barer och restauranger där du kan uppfriskas med en kall drink och vila efter din enorma shoppinginsats. Så, med kreditkoret tillhanda, shoppa loss med vår Barcelonas bästa lyxbutikguide!

Letar du efter ett bra boende i Barcelona leta inte längre, inte längre, vi har vad som är rätt för dig!

screen map apartments 4 stars

button1 button2-1

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: Barcelona-home

Barcelona-home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

Boende Barcelona


Scroll To Top