Home / Tjänster i Barcelona / Aktiviteter / Bästa techno klubbarna i Barcelona
Best techno clubs in Barcelona

Bästa techno klubbarna i Barcelona

För alla techno entusiaster som finns här .. ni behöver inte oroa er för att ni kommer att missa det i Barcelona! Under de senaste åren gick techno-scenen in i staden och stal hjärtat av Barcelona. Det finns gott om ställen att gå till om du är ute efter en bra rave. Kolla in dem här!

#Input

https://xceed.me/blog/en/unstoppable-hex-barcelona-and-pfirter-input-review/

Detta är en plats att gå till om du letar efter bra underjordisk techno musik. Klubben är bara inriktad på själva musiken, de tar inte hänsyn till sociala ojämnheter eller modedesigner. Klubben ligger i en av de mest symboliska platserna i staden, El Poble Espanyol. Med sitt industriella utseende är denna plats full av karaktär, vilket perfekt illustrerar techno musikens djup och rakhet. Du kan hitta några av de största namnen inom musiken som spelar på den här klubben klubb, de är bland annat Alan Fitzpatrick, Ben Klock och Sam Paganini. Om du har en passion för musik, gå definitivt hit.

Adress: Av. de Francesc Ferrer i Guàrdia, 13, 08038 Barcelona
Öppettider: Fredag och lördag från 00.00 – 06.00

#Moog

https://www.tripadvisor.com/Attraction_Review-g187497-d244949-Reviews-Moog-Barcelona_Catalonia.html

Moog är varje techno älskares dröm. Det är inte utan anledning att deras slogan lyder “Moog your body”. Klubben själv är lite liten, men det gör musikens intimitet ännu större. Klubben spelar mestadels techno, men du kan också hitta andra stilar här, som house musik eller minimal. Klubben bjuder inte regelbundet på stora internationella artister, men vi kan försäkra dig om att de lokala artisterna spelar för att ge dig en lika bra kväll. Om du är i Barcelona, se till att besöka detta ställe!

Adress: Carrer de l’Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Öppettider: Söndag till torsdag öppet från 00.00 – 05.00, fredag och lördag har de öppet från 00-00 – 06.00.

#R33

R33 är en av nykomlingarna inom techno-scenen, men som redan blivit älskad bland allmänheten. Varje fredag och lördag kan du njuta av en natt fylld med bra techno språ, tillsammans med andra techno passionates på DOME Club. Klubben tillför med en underjordisk-källare atmosfär, vilket gör att du helt glömmer bort verkligheten för en stund, samtidigt som du hamnar i techno walhalla.

Adress: Las Ramblas, 33, 08002 Barcelona
Öppettider: Fredag och lördag öppet från 23.30  – 06.00. 

#City Hall

https://barcelona-home.com/events-and-guide/item/cityhall-barcelona-clubs/

Stadshuset är förmodligen en av de klubbarna som de flesta människor känner till här i Barcelona. Klubben ligger på Plaza de Cataluña, i en gammal klassisk teater som är känd för sin scen med stora röda gardiner och som idag är ett andra hem för artister som Deborah de Luca, Lexlay och Candy Cox. Stadshuset har öppet varje dag i veckan, med olika evenemang varje dag. Så om du känner för att titta förbi där, kolla in deras senaste händelser här!

Adress: Rambla de Catalunya, 2-4, 08007 Barcelona
Öppettider: Måndag till söndag öppet från 01.30 – 06.00

#La Terrrazza

http://barcelona.lecool.com/event/opening-de-la-terrrazza-barcelona/

La Terrrazza är utan tveckan den bästa utomhusklubben i staden. Klubben ligger nära Input, i ett slott på ett berg. Detta säger redan tillräckligt mycket om hur otroligt det är. Klubben är endast öppen under sommarmånaderna, från och med juni till september. Det är den perfekta platsen för att njuta av en iskall cocktail medan du dansar i sommarens värme.

Adress: Avenida Francesc Ferrer I Guardia, s / n, 08001 Barcelona
Öppettider: Juni till september, fredagar och lördagar öppet från 03.00 – 6.45.

Letar du efter ett bra boende i Barcelona? Titta inte längre, vi har vad som är rätt för dig!

screen map apartments 4 stars

button1 button2-1

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: Barcelona-home

Barcelona-home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

activities-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top