Home / Bästa skönhetssalonger i Barcelona
schoonheidsspecialiste-1

Bästa skönhetssalonger i Barcelona

Oavsett om du vill piffa upp dig själv före ett viktigt tillfälle eller helt enkelt vill skämma bort dig själv med en avkopplande skönhetsbehandling, ta lite tid under din vistelse att luta dig tillbaka och njuta av några av de mest skickliga skönhetssalongerna i Barcelona. Beläget i några av de mest tillgängliga och lättillgängliga platserna, har dessa skönhetssalonger ett gott rykte i staden för att erbjuda högkvalitativa tjänster, vilket gör varje peng värt det. Dessa översta skönhetssalonger ligger mycket nära till några av våra charmiga uthyres lägenheter eller de kan nås inom några minuter med kollektivtrafik.

Här ger vi dig 3 av de bästa skönhetssalongerna:

#1 The Pink Peony

Pink Peony är till skillnad från alla andra skönhetssalonger, en blandningen av asiatisk gästfrihet, amerikansk stil inredning och europeisk elegans kommer att ge dig en helt ny betydelse av skönhetsbehandling. Med sin lugna och charmiga atmosfär garanterar vi att du lämnar Pink Peony som en helt ny person; vilket gör att du vill komma tillbaka. Det finns tre olika Pink Peony-butiker i närheten av Barcelona.

Adress: Passeig de Gràcia, 100- (+2 fler platser)
Öppettider: må-lör 10: 00-20: 30 Sön 10: 00-16: 00
E-post: [email protected]
Telefon: +34 932 151 434

2# French Kiss

French Kiss är en av de mest excentriska men ändå begåvade skönhetssalonger som du hittar i Barcelona. Den här eleganta estetiska skönhetssalongen är etablerad på fyra olika platser i centrala Barcelona, och erbjuder ett brett utbud av skönhetsvårdstjänster till mycket överkomliga priser. Från massage till anti-stretch marks-program finns det så många olika alternativ som du kan välja mellan.

Adress: Avinguda Portal de L’Angel, 23- (+3 fler platser)
Telefon: +34 936 76 48 48
E-post: [email protected]
Öppettider: må-lör 10: 00-22: 00

3# Luisa Lago 

Luisa Lago är en välkänd salong i Barcelona. Populär för sin höga omsorg och överkomliga priser, kommer denna salong att erbjuda dig högkvalitativa tjänster som manikyr, pedikyrvax och så mycket mer. Dem som jobbar här är högkvalificerade och utbildade med den senaste tekniken och produkterna.

Adress: Corcega 266, Barcelona
Telefon: +34 932 372 727
E-post: [email protected]
Öppettider: må-fre 10: 00-20: 00

Skönhetssalongerna på kartan

VIEW MORE BEAUTY SALONS IN BARCELONA

 

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

Boende Barcelona


Scroll To Top