Home / Tjänster i Barcelona / Aktiviteter / Bästa romantiska saker att göra i Barcelona
rompl

Bästa romantiska saker att göra i Barcelona

Om Barcelona var en man, skulle han vara den sortens man som promenerade runt med dig i pittoreska städer, tog dig till en solnedgång vid Sagrada Familia och hämtade upp dig för ett äventyr på hans motorcykel. Han skulle gett dig vin och mat i en källarrestaurang med dämpad belysning, innan han passionerat kysste dig i månskenet.
Med andra ord: Barcelona är den lättaste staden att bli kär i.

För att få ut det mesta av din romantiska semester i Barcelona, spana in våra topp 8 mest romantiska matställen, barer och upplevelser i Barcelona.

# Saker att göra:

Se på solnedgången vid bunkarna i El Carmel

Det blir inte en riktig romantisk helg om du och din partner inte gick till bunkrarna i Barcelona med ett glas vin som du tog med dig. Det är ganska fantastisk utsikt över staden du kommer att få och dess bokstavligen ovanpå staden – vilket ger dig en 360-graders utsikt över staden, inklusive Sagrada Familia, havet och Montjuic-området.

bunkers

Vinprovning

Många regioner i Spanien är kända för sin tillagning av vin. På grund av detta kommer du att kunna hitta olika aktiviteter som har vingårdar och vinprovning, inte bara i Barcelona utan även i Katalonien. Våra favoritplatser måste vara i Costorada och Sitges, som ligger precis i utkanten av staden. för mer specifika ta en titt på Vinturism i Costa Dorada and Vingårdar i Sitges! Det är definitivt en du inte vill missa.

wine

Ta en promenad genom Ciutadella Park och planera en picknick

Citadel vände parken är en plats du inte kan missa med din älskling medan du är i staden. Du kan laga matkorg från Las Boqueria-marknaden med en flaska rött vin som köpts från El Born och du kan njuta av en solig picknickdag i trädgården. Du kan också hyra en roddbåt i parken för 6,5 euro och det är det perfekta att göra för ett par utan att bryta banken!

Romantic Places; Parc de la Ciutadella

# Sevärdheter perfekt för par:

Pedrera rundtur på natten

En annan av Gaudis mästerverk, La Pedrera, är en arkitektonisk pärla som endast var begränsad till VIP. Men nu finns det inget bättre sätt än att utforska La Pedrera under mörkets omslag. Du kan få en komplett natt guidad rundtur i byggnaden med den speciella belysningen och det unika trapphuset. Den guidade rundturen under mörkret med komplett med ett glas Cava och en video presentation av skorstenarna på takterrassen. Det är definitivt ett show stopp för några par som besöker staden.

pedrera

Konsert på Palau de la Musica Catalana

Palace of Catalan Music i en konserthall utformad av den kända arkitekten Lluis Domenech I Montaner och inredningen har en kalejdoskopisk färg av mosaik, kakel, skulpturer och glasmålning. Selve slottet är ett mästerverk och det är en underbar plats att se live musik konserter med din älskade på en perfekt datum natt i Barcelona. Om du inte är musiken som par, är platsen fortfarande en go-to-place och det kommer att ge dig en verkligt oförglömlig och fascinerande upplevelse.

palau de

# Äta middag borta:

Indochine Ly Leap

Omgivet av en autentisk djungel av växter, blommor och träd, är Indochine Ly Leap en som kommer att införa din upplevelse med ett frenesi utbud av asiatiska inspirerade tapas. De har expertis i asiatiska kryddor och aromatiska örter där de serveras på bord som är upphängda över dammar av fisk.

foodie

Adress: Carrer de Muntaner, 82, 08011 Barcelona
Öppettider: Måndag – Söndag 13.00-16.00, 20.00-24.00

El Pla Restaurant

El Pla ligger i de smala gatorna i Barri Gotic, en romantisk plats per definition för en mysig middag i hjärtat av Barcelona. Utsökt, lågt tänt interiör, servitören är där för att förklara dig varje maträtt som de serverar. De får dig att uppleva din middag som vad de tror att “framgång är lycklig vart du är”. De har också vunnit en Time Out-vinnare för matsal atmosfär.

restaurant-pla

Adress: Bellafila 5, 08002 Barcelona
Öppettider: Söndag – Torsdag y 07:00-11:30, Fredag& Lördag 07.00-24:00

Fortfarande behöver du fler idéer för din romantiska vistelse i Barcelona? Kolla in vår romantic itinerary!

 

 

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

activities-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top