Home / Bästa advokater i Barcelona
Tribune-Simplification-droit-societes-obligations-comptables-F-955x508

Bästa advokater i Barcelona

När du är ny i stan, och speciellt när du inte pratar det lokala språket kan det verka skrämmande att söka juridisk hjälp. Det är inte bara viktigt att hitta någon med ditt bästa rättsliga intresse, det är lika viktigt att hitta en betrodd rådgivare som kan hjälpa till att förklara lokala lagar, rättsliga förfaranden och kontrakt på ett sätt som du kan förstå dem. För att hjälpa dig att hitta bästa möjliga service har vi sammanställt en lista över 3 bästa advokater i Barcelona – advokatgrupper som kan erbjuda årtionden av erfarenheter för att hjälpa dig att få det du vill ha.

Balcells Group

BALCELLS är en internationell advokatgrupp grundad år 1976 som erbjuder juridisk rådgivning till privatpersoner, företag och investerare i både inhemska och internationella transaktioner. När det gäller privaträtt kan de ge råd vid köp eller försäljning av hus, bilar eller företag, i arvsfrågor, skilsmässa och kontrakt. De erbjuder också juridiska tjänster i skattefrågor och har en invandringsavdelning som specialiserat sig på att hjälpa till med pappersarbete i samband med uppehållstillstånd och visering. Så om du behöver hjälp med att få uppehållstillstånd eller NIE-nummer, eller att öppna ett företag i Spanien, ring dem! De kommer att kunna hjälpa dig på engelska, spanska eller ryska. BALCELLS samarbetar också med andra advokatbyråer baserade i Ryssland, Lettland, Vitryssland, Österrike, Grekland och Kazakstan.

IMG_1285+2

Kontoret för BALCELLS ligger på Passeig de Gracia, i det vackra Eixample-området, mycket lätt att nå med kollektivtrafik. Om du letar efter boende i detta område, ta en titt på våra lägenheter i Eixample.

Salgado Abogados

Salgado Abogados laget består av två jurister med över 17 års yrkeserfarenhet inom juridiska frågor. De tillhandahåller en effektiv och vänlig service och är vana vid att arbeta med utländska kunder. Företaget har specialiserat sig på civilrättsliga frågor (skulder, fastigheter, uthyrning och arv), invandring (arbets-, bostads- och studentvisum, medborgarskap, civilförening och juridisk rådgivning), trafik- och olycksrättslagstiftning och straffrätt bedrägeri, mindre brott). Den professionalism, respekt och vänlighet som advokaterna på Salgado Abogados behandlar sina kunder, liksom deras mycket omfattande kompetens, gör dem till en av de mest rekommenderade juridiska grupperna i staden.

handshake

Kontoret för Salgado Abogados ligger i det eleganta Sant Gervasi-området i Barcelona, nära Gracia-stationen. Om du söker boende i detta mycket exklusiva stadsdel i Barcelona, ta en titt på våra boende i Sarria – Sant Gervasi!

Osborne Clarke

Osborne Clarke är ett advokatbyrå i Barcelona som erbjuder insiktsfulla och effektiva juridiska tjänster för att hjälpa kunderna till en konkurrensfördel. Tidigare kunder anser Osborne Clarke-teamet vara “tillmötesgående, kunnig, erfaren och enkel” – allt du behöver i den perfekta juridiska konsulten! Kärnan i deras verksamhet är tanken på att skapa breda, erfarna branschgrupper som har en djup förståelse för specifika sektorer, så att de kan rådfråga juridiska frågor som är relevanta för dessa sektorer, samtidigt som de är bekanta med de juridiska tullarna i dessa sektorer. Osborne Clarke har kontor i Belgien, Frankrike, Tyskland, Hongkong, Spanien, Italien, Nederländerna, Storbritannien och USA. De är mycket erfarna med att arbeta med internationella kunder och kommer sålunda att kunna kommunicera med dig enkelt.

Osborne Clarke Barcelona kontoret ligger på 20: e våningen i Torre Barcelona, nära Plaza Francesc Macià, i stadens främsta affärsdistrikt. Om du planerar ett kort eller långtidsboende i närheten, ta en titt på våra Lägenheter i Sarria – Sant Gervasi och Boende i Les Corts.

Så, när du behöver juridisk rådgivning i City of Count, tveka inte att ringa en av dessa 3 bästa advokaterna i Barcelona. Bekanta dig med lokala lagar för att fatta kvalificerade beslut. Kom ihåg: De som inte känner till sina rättigheter har inga rättigheter.

Lägenheter i Barcelona

View more

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

Boende Barcelona


Scroll To Top