Home / Om Barcelona / Var ska du bo? / Affärslägenheter i Barcelona
Business-Apartments-in-Gracia--955x508

Affärslägenheter i Barcelona

Varje år kommer tusentals resenärer till Barcelona av olika skäl. Katalonias huvudstad är en underbar plats för studenter, praktikanter, turister och självklart affärsmän. Tack vare sin långa tradition som affärscentrum, lockar staden entreprenörer från både Spanien och utomlands. Dessutom är det en av Europas riktmärken för företag som startar företag. Så om du ska besöka Barcelona och du söker efter en lyxig och bekväm lägenhet där du kommer att kunna vila efter en hård dag på jobbet, fortsätt läsa! Barcelona Home erbjuder affärslägenheter i Barcelona som uppfyller dina behov. Följande lägenheter är idealiska för affärsresande!

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments [email protected]

Från 91€/ DAG
Från 1700€ / MÅNAD

Business Apartments in Barcelona

Denna lägenhet är unik, bekväm, elegant och har en speciell central lokalisering. Vardagsrummet har ett rött och vitt färgschema och en samling moderna och vintagemöbler. Detta rum är perfekt för avkoppling efter en lång dag på jobbet. Från vardagsrummet har du tillgång till en liten balkong. Lägenheten har 4 mysiga sovrum inredda med bekväma sängar och stora garderober för kläder. De 5 designerstolarna runt det vita bordet i den upplysta matsalen är perfekta för en middag på kvällen. Härifrån har du tillgång till den privata terrassen. Köket är fullt utrustat med allt du behöver för att laga din favoritmåltid. Badrummet är utsmyckat med grå kakel på väggen och en dusch som hjälper dig att koppla av efter en lång dag.

Lägenheten ligger i EIXAMPLE-distriktet och har snabb tillgång till tunnelbanestationen Sant Antoni. Härifrån har du tillgång till varje hörn av staden.

Licens: HUTB-007580

Swedish

MAGNIFIK OCH LYXIG LÄGENHET I HJÄRTAT AV BARCELONA

Från 263€/ DAG
Från 4935€ / MÅNAD

MAGNIFICANT AND LUXURY PROPERTY

Denna lägenhet ligger i det fantastiska Eixample-distriktet. Den är unik och väldigt elegant. Tack vare de noggrant utvalda möblerna kan du känna dig hemma här. Den har 3 dubbelrum, vilket möjliggör en kapacitet på 6 gäster. Varje sovrum är rymligt, välkomnande och inrett för din komfort. Köket är modernt och fullt utrustat. Vardagsrummet är utformat med en blandning av svarta och vita element och ger direkt tillgång till den fantastiska, privata terrassen, vilket är en perfekt plats att koppla av!

Denna underbara lägenhet ligger i hjärtat av Barcelona med snabb tillgång till alla hörn av staden. De närmaste tunnelbanestationerna är Passeig de Gracia och Diagonal.

Licens: HUTB-006761

Swedish

Från 66€/DAG
Från 1250€ / MÅNAD

Business apartment in Gracia

Denna lyxiga lägenhet har eleganta högkvalitativa ytor. Den utsökta lägenheten är perfekt för affärsmän som vill koppla av efter en lång och ansträngande dag på kontoret. Det skapar en bra och välkomnande atmosfär där du kan känna dig som hemma.

Det moderna vardagsrummet, med en bekväm soffa och en TV kombineras med ett öppet kök som är fullt utrustat och har allt du behöver för att laga din favoritmåltid. Det rymliga sovrummet är inrett som ett lyxigt hotellrum, med varma och eleganta färger, den har en stor garderob för att lagra alla dina kläder och ditt bagage.

Lägenheten ligger i stadsdelen GRÀCIA, som ligger nära stadens centrum. Du har snabb tillgång till alla hörn av den underbara staden Barcelona. Detta distrikt är känt som ett modernt område med smala gator.

Licens: HUTB-007335

Swedish

Letar du efter en lägenhet i Barcelona? Kolla in våra unika erbjudanden på lägenheter runt om i staden med Barcelona Home!

Boende i Barcelona

view more apartments swedish

Map

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: Barcelona-home

Barcelona-home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

boende-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top