Home / Om Barcelona / Var ska du bo? / Årliga uthyrningar
Yearly rentral

Årliga uthyrningar

Lång vistelse hyror

DEN BÄSTA SERVICEN FÖR DIN FASTIGHET

Barcelona Homeär ett av de ledande företagen i världen av hög kvalitet fastigheter kommersialisering. Vår oslagbara nätverk med första klassens kontakter, premium kunder och know-how av våra konsulter är den bästa grunden för en framgångsrik marknadsföring av din fastighet. Vi kommer gärna med en optimal försäljningsstrategi för ditt hem. Lita på bästa och komma i kontakt med oss ​​nu!

 • lägenheter
 • skärmtak
 • studios
 • hus
 • kommersiella lokaler
 • kontor
 • parkering

 

Vem söker vi?

– Ägare av möblerade eller omöblerade bostäder i staden Barcelona eller dess omgivningar.
– Ägare som vill hyra ut sin lägenhet under en lång tid med minimerade driftskostnader.
– För närvarande den minsta hyrestiden för ägaren är 3 år med undantag för särskilda omständigheter.

.
Vilka är fördelarna för våra hyresvärdar?

Våra chefer vet mycket egenskaper och situationen på marknaden i varje område i Barcelona. Du kommer att kunna dra nytta av dina erfarenheter. Vi har uppnått lojalitet en bred portfölj av professionella hyresgäster, familjer och individer, som känner oss och litar på vår “kvalitetsstämpel”. Som ägare har du en privilegierad och personlig tillgång till en “Online Intranet” som gör att du kan kontrollera situationen för din egendom när som helst. Detta verktyg låter dig ladda ner aktuella och långfristiga hyreskontrakt, alla månatliga betalningar, fakturor laddade, årsinkomst certifikat för presentation i IRPF eller Corporate Tax, kontakta din personliga manager i realtid, etc.

Periodvis kommer du att få våra nyhetsbrev och ibland “flashnews” som kommer att informera dig om de mest relevanta nyheter på fastighetsmarknaden och nyheter från Barcelona Home.

 1. Vi utveckla ett koncept för marknadsföring anpassad till din egendom.
 2. Du kommer att dra nytta av den utmärkta marknaden kunskap om våra fastighetskonsulter.
 3. Dina individuella ambitioner är vår prioritet – alltid.

Dessutom har vi en stark närvaro i övriga Europa, Ryssland och Latinamerika.

Vi analyserar och väljer med maximal stringens profilerna potentiella hyresgäster. Vi kommer bara att presentera de filer som har passerat våra filter.

.

Vi erbjuder två produkter:

 • Uthyrning: omfattar marknadsföring av din lägenhet för att hitta den perfekta kandidaten, och formaliseringen av motsvarande hyresavtalet. Denna tjänst är “icke-exklusiv” och gratis.
 • Uthyrning och förvaltning service: Vi tar hand om hanteringen av din bostad. Denna tjänst gör det möjligt för dig att ha “Online Intranet” och en “personlig manager” som ansvarar för att ta hand om din lägenhet och hålla dig uppdaterad med nödvändig information.
.

Utvärdering begäran

Vårt team av professionella kan ge dig en detaljerad utvärdering / värdering av din bostad. För att göra detta, fyll i utvärderingen / värderings begäran med alla nödvändiga uppgifter och vi kommer att svara så fort som möjligt. Om du har frågor om den här processen, vänligen kontakta oss.
.
.

tools 2

Dekoration och renovering tjänst
För att maximera din inkomst, om du vill hyra ut eller sälja, erbjuder vi dekoration och renoveringstjänster , vi kan ge dig en uppskattning utan engagemang.

 

affiliate program

Bostäder försäkringstjänst
Vi erbjuder dig försäkring som täcker alla oförutsedda händelser som kan uppstå på din fastighet.

Vi arbetar 365 dagar om året för att uppfylla alla dina förväntningar.

För att kontakta Barcelona Home fyll i följande formulär så kontaktar vi dig inom kort.

Kontakta oss eller besök [wp_colorbox_media url=”#inline_content3″ type=”inline” hyperlink=”våra kontor”] och vi kommer att delta dig personligen.

KONTAKTA OSS
 • +34 93 423 12 70
 • [email protected]
 • Måndag – söndag från 10:00 till 19:00

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

boende-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top