Home / Om Barcelona / 10 skäl att investera i Barcelona
negocios-07-720x320

10 skäl att investera i Barcelona

Det är ganska viktigt för entreprenörer, som vill investera i företag eller att börja förhandlingar, veta var de ska göra det, även om det alltid åtföljs av en viss risk och felbedömningar leder till stora förluster. Det finns många faktorer att ta hänsyn till när du investerar i en stad, och Barcelona är av flera anledningar en säker fristad för dina pengar. ShBarcelona ger dig 10 skäl att investera i den här staden:

1. Strategisk plats: Barcelona har en utmärkt kommersiell geografisk position, det är navet för att produkter skickas till södra Europa, eftersom det är hamnen som ger tillgång till hela Medelhavet och för språket är det också en bra utgångspunkt för Latinamerikanska marknaden.

2. Stor tillgång: Det finns två flygplatser i Barcelona, en i staden och en annan 1,5 h i Girona, förutom att höghastighetståget AVE gör sin väg genom denna stad mot viktiga städer för din kommersiella strategi, som Madrid , Valencia och Sevilla. Dessutom är Barcelonas anslutning till motorvägar och havet utmärkt, whick gör det till en väsentlig del av din logistikstrategi.

3. Industri och service: Barcelona är en traditionell industripark med specialisering i produktion i århundraden, vilket fokus nyligen har förskjutits mot tjänstesektorn.

4. Framgångsrika utländska direktinvesteringar: Barcelona ger hem mer än 5000 utländska företag, och de flesta utländska företag som är verksamma i Spanien har sina regionala huvudkontor i Barcelona.

5. Ny teknik och hållbarhet: Det är en tekniskt avancerad stad, och därför är den värd för Mobile World Congress fram till 2018, liksom utnyttjandet av hållbara resurser.

6. Attraktion av talanger: Barcelonas stora livskvalitet är anledningen till att många kvalificerade arbetare vill bo här, vilka också dras av Barcelonas högskolor med goda förutsättningar för att förbättra sina karriärer och magisterexamen.

7. Fortsatt projektutveckling: Det finns alltid ekonomiska incitament för investeringar i Barcelona som representerar stora framtida möjligheter för din kapital. Din framgång är tryggad av denna miljö av välstånd.

8. En bra stad för entreprenörer: Barcelona är en stad full av handelsföretagare som letar efter nya sätt att göra affärer och ivriga att använda dina pengar till nya företag.

9. Livskvalitet: Barcelona har högsta livskvalitet i Europa och gör det till ett utmärkt val för ditt företag.

10. Märket “Barcelona”: När du lägger märket Barcelona på ditt företag kommer det automatiskt att få ett visst värde av sig själv. Barcelona är mer än ett namn på en karta, det har blivit ett varumärke och är ett mervärde för ditt företag eller din investering.

Investera i Barcelona nu!

Översatt från: http://www.shbarcelona.es/blog/es/10-razones-para-invertir-en-barcelona/

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

om-barcelona

Boende Barcelona


Scroll To Top