Home / Over Barcelona / Wat te doen dit weekend, April 19e – 21e
april 19th - 21th (1)

Wat te doen dit weekend, April 19e – 21e

friday 19 April, 2019

clubs Clubs

Het meest aantrekkelijke aan het NACHTLEVEN in Barcelona zijn de vele verschillende opties. Je hebt de unieke kans om verschillende clubs in deze stad te ervaren die elke soort muziek spelen die je maar kunt bedenken. Weet je nog steeds niet wat je dit weekend op vrijdag- of zaterdagavond moet doen, bekijk dan deze lijst met onze favoriete feestlocaties. En haal dan het meeste uit het weekend door te ervaren wat Barcelona te bieden heeft!

Omring jezelf met een adembenemend uitzicht op de skyline van Barcelona en de stranden terwijl je danst op de meest vernieuwende House Classics op ECLIPSE; de meest elegante club van Barcelona. Zet je dansschoenen klaar voor de vrijdagavond doorgebracht op de top van het W Barcelona Hotel!

what to do friday

Friday’s Addicted Party bij OPIUM verwelkomt je met frisse beats van DJ Alemanny en Flavio Rodriguez. Opium is een van de meest trendy clubs in Barcelona, met grote namen uit de muziekscene zoals Avicii en David Guetta.

Ben je nog nooit eerder naar SUTTON geweest? Dan mis je veel! Club Sutton is in de buurt Eixample, dicht bij Avinguda Diagonal en het is heel makkelijk om er te komen. Deze vrijdag is A La Mode met DJ’s Carlos Ramos en Alberto Martin!

events Hostalric Medieval 2019

Jaar na jaar op vrijdag, zaterdag en zondag van de Heilige Week gaat de stad Hostalric middeleeuws! Er is een grote markt, evenals middeleeuwse personages en activiteiten voor het hele gezin. Het evenement viert en herdenkt de pracht van het middeleeuwse verleden van Hostalric. Dit was eerst het centrum en leiding van het visland van Cabrera. Kom een onvergetelijke vrijdagmiddag doorbrengen in het kleine plaatsje Hostalric in de buurt van Barcelona.

what to do

where Castillo de Hostalrich Hostalric, 17450 Barcelona
when 19 April, 10:00 – 18:00
price-smal Gratis Toegang

Saturday 20 April, 2019

clubs Clubs

De beste manier om Carpe Diem te doen op een zaterdag, is naar de CLUB CARPE DIEM te gaan om een onvergetelijke avond vol avontuur met je vrienden te beleven. Vergeet niet je meest comfortabele schoenen mee te nemen want je zult waarschijnlijk de hele nacht dansen op de beste House Beats!

Je kunt zaterdagnacht niet missen in OAK! Dans de hele nacht door op een mix van verse muziek en commerciële hits tot je voeten pijn doen, zie je daar!

what to do saturday

Last but not least, mis SHOKO deze zaterdag niet! Zoals altijd kun je bij Shoko de beste hiphop- en R&B-muziek verwachten. Vergeet niet om je HIER vóór 1:30 AM gratis in te schrijven op de gastenlijst!

 

events La Model-guided tour

Herengevangenis El Center Penitenciari d’Homes de Barcelona in de volksmond “La Model” genoemd, werd in juni 2017 gesloten na 113 jaar dienst. Op 21 januari heropende de gevangenis haar deuren voor een ander soort publiek. Je kunt elke dag het leven achter de tralies gratis ontdekken tussen 15:00 en 20:00 en op zaterdag van 10:00 tot 18:00. Bezoekers zullen een rondleiding krijgen in groepen van 30. Elke 15 minuten wordt er een nieuw rondleiding gestart, waarbij de werking van La Model wordt onthuld. Je zult leren over de meest beruchte personen die in de gevangenis hebben gezeten en de cellen met het bewijs van de tumultueuze gebeurtenissen van de 20e eeuw.

la model barcelona

where La Model Carrer d’Entença 155, 08029 Barcelona
when  20 April, 10:00 – 18:00
price-smal Gratis toegang, geen reserveringen nodig

events Moonrise Kingdom screening

Een andere filmvertoning als onderdeel van CaixaForum’s Wes Anderson series draait deze zaterdag! Je kunt Moonrise Kingdom samen met je vrienden of alleen komen bekijken. Gelegen op een eiland voor de kust van New England in de zomer van 1965, vertelt de film het verhaal van een meisje en een jongen van twaalf die verliefd worden, een geheim pact sluiten en vluchten naar een onontgonnen gebied. Wanneer de autoriteiten hen proberen te achtervolgen onstaat er een hevige storm aan de kust en zal de gemeenschap van het vreedzame eiland onherstelbaar worden veranderd

fiom screenings

where CaixaForum Av. de Francesc Ferrer i Guàrdia 6-8, 08038 Barcelona
when 20 April, 11:30 – 13:30
price-smal 4,00 €

sunday 21 April, 2019

events Gran Gala Flamenco

Ontdek de intensiteit en de passie in het leven van de Gypsie door je te verplaatsen door de verschillende Palos van de flamenco. Gran Gala Flamenco biedt een perfecte eenheid van hart en ziel, muziek en dans, passie en ritme. Wees getuige van een geweldige prestatie met een flamenco-meester Juan Gómez -beter bekend als Chicuelo- deze zondag!

flamenco show

where Palau de la Música Catalana C/ Palau de la Música 4-6, 08003 Barcelona
when 21 April, 21:30 – 23:00
price-smal Van €20,- tot €50,-

En vergeet niet!

bida

Drink-a-day is already a well-known concept in New York City and Los Angeles. It has landed in Barcelona too, where the after-work culture is a growing trend, people are really social and love to go out and enjoy a great time with friends. This new concept here in Spain is called Bida and is a subscription-based app that gives its members a FREE DRINK EVERY 3 HOURS at the bars of their choice. Bida is the perfect tool to help visitors and find the perfect place to enjoy amazing drinks. Do not hesitate and download the app today!

For all Barcelona-Home clients, we have a special offer:

When signing up, type the invite code “BCNHOME18” to get your first drink for free. After that, subscribe and get the following offers:

A 1 day VIP pass for €4.99
A 3 day VIP drink pass for €9.99
A 7 day VIP drink pass for €14.99
A 30 day VIP drink pass for €29.99

Boek nu je kamer!

button_du    button2_du

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

over-barcelona

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven