Home / Over Barcelona / Wat te doen dit weekend – 21 tot 23 juni
featured image

Wat te doen dit weekend – 21 tot 23 juni

Weet je nog niet wat je gaat doen dit weekend? Geen paniek! Het Barcelona-Home team heeft de beste activiteiten en event bij elkaar gezocht, die je niet mag missen dit lange weekend! Want, maandag is een feestdag in Barcelona, er is dus genoeg te doen dit weekend!

friday 21 juni 2019

clubs Clubs

Het meest aantrekkelijke aan het NACHTLEVEN in Barcelona zijn de vele verschillende opties. Je hebt de unieke kans om verschillende clubs in deze stad te ervaren die elke soort muziek spelen die je maar kunt bedenken. Weet je nog steeds niet wat je dit weekend op vrijdag- of zaterdagavond moet doen, bekijk dan deze lijst met onze favoriete feestlocaties. En haal dan het meeste uit het weekend door te ervaren wat Barcelona te bieden heeft!

Omring jezelf met een adembenemend uitzicht op de skyline van Barcelona en de stranden terwijl je danst op de meest vernieuwende House Classics op ECLIPSE; de meest elegante club van Barcelona. Zet je dansschoenen klaar voor de vrijdagavond doorgebracht op de top van het W Barcelona Hotel!

what to do friday

Friday’s Addicted Party bij OPIUM verwelkomt je met frisse beats van DJ Alemanny en Flavio Rodriguez. Opium is een van de meest trendy clubs in Barcelona, met grote namen uit de muziekscene zoals Avicii en David Guetta.

Ben je nog nooit eerder naar SUTTON geweest? Dan mis je veel! Club Sutton is in de buurt Eixample, dicht bij Avinguda Diagonal en het is heel makkelijk om er te komen. Deze vrijdag is A La Mode met DJ’s Carlos Ramos en Alberto Martin!

events Born Festival

The Born festival begint 21 juni met een parade in de straten. Veel activiteiten zijn gepland in de 17 delen van het district. De belangrijkste plaatsen als je de parade wilt zien zijn Commercial Plaza, Plaza de Sant Pere, Sant Agusti Plaza de Vell Argenteria Straat, El Passeig del Born en El Paseo Lluís Companys. Op weg naar de Arc de Triomf heb je ook een onbelemmerd zicht op de parade. Het Born-festival wordt beschouwd als het grootste festival van de oude stad van Barcelona. Het wordt gevierd ter ere van Sant Pere, zijn baas, en vindt plaats in de wijken Santa Caterina, Ribera en Sant Pere. Na de parade wordt er een speech gegeven aan de poorten van het klooster van San Agustín. Deze toespraak wordt dit jaar gegeven door het Centro San Pedro Apostol dat zijn 126-jarig bestaan in het gebied viert.

giants born festival

where  De El Born buurt
when 21 juni 2019
price-smal Gratis

Saturday 22 juni 2019

clubs Clubs

De beste manier om Carpe Diem te doen op een zaterdag, is naar de CLUB CARPE DIEM te gaan om een onvergetelijke avond vol avontuur met je vrienden te beleven. Vergeet niet je meest comfortabele schoenen mee te nemen want je zult waarschijnlijk de hele nacht dansen op de beste House Beats!

Je kunt zaterdagnacht niet missen in OAK! Dans de hele nacht door op een mix van verse muziek en commerciële hits tot je voeten pijn doen, zie je daar!

what to do saturday
Last but not least, mis SHOKO deze zaterdag niet! Zoals altijd kun je bij Shoko de beste hiphop- en R&B-muziek verwachten. Vergeet niet om je HIER vóór 1:30 AM gratis in te schrijven op de gastenlijst!

events Xigaixample’s commerciële beurs + LGBT Party bij Gaixample

Gay Pride is een langverwachte gebeurtenis in Barcelona. Dit jaar biedt het vele verrassingen, zoals concerten en tentoonstellingen. Er zijn veel activiteiten voor iedereen. Zoals elk jaar is Eixample Esquerre de meest homovriendelijke wijk van Barcelona die de meeste evenementen organiseert. Ter gelegenheid van de Gay Pride in Barcelona, bieden buurtwinkels hun beste verkopen voor de kermis van gay pride. Er zijn ook verschillende shows gedurende de dag. En in de avond van 18.00 tot 2.00 uur, kan je naar LGBT-feesten in Eixample om een goed deel van de nacht uit te barsten in een super vriendelijke sfeer.

pride barcelona

where De Eixample Buurt
when 22 juni 2019
price-smal Gratis

events Internationale tentoonstelling van vrouwenbioscopen

Het International Women’s Film Festival richt zich op een toegewijde bioscoop. Het is bedoeld om de weinig bekende pioniers, nieuwe regisseurs en filmmakers-expert te benadrukken. Het festival vindt voornamelijk plaats in mei en juni van dit jaar. Het festivalprogramma leidde tot de ontdekking in Catalonië van cultirecteurs als Agnès Varda of onbekende regisseurs, rebels en transgressief, zoals Alice Guy, Lois Weber en Ulrike Ottinger, onder anderen. Sinds 2014 heeft het festival een online bestand met informatie over de werken van meer dan 600 filmmakers uit de hele wereld. Als je een fan bent van cinema, twijfel dan niet om dit festival eens te bekijken en bekijk dit bestand!

27e mosta de films dones

where Carrer de Sant Pere Mitjà, 66, 08003 Barcelona
when 22 juni 2019
price-smal Gratis

sunday 23 juni 2019

events De Revuelta van Sant Joan

Van 20:00 tot 00:00 wordt de Revuelta van Sant Joan elk jaar gevierd. Het belangrijkste is de nacht van Sant Joan die op de 23e is en de volgende avond is er een viering van Sant Joan. Deze gebeurtenis heeft te maken met de cultus van de zon. Inderdaad, de zonnewende vuren waren oorspronkelijk heidense feesten maar de katholieke kerk werd vervolgens gekerstend volgens de traditie. In Catalonië is het feest van Johannes de feestdag van Johannes de Doper. Inderdaad, het religieuze feest is verbonden met het verhaal van Johannes de Doper volgens Sant Luke. Zo gaat de Barcelona op 23 juni de straat op of organiseren de inwoners feestjes thuis voor het feest van Sant Joan, de Verbena de Sant Joan in het Spaans. Tijdens dit feest kun je het vuurwerk op het strand bewonderen, dansen en genieten van een glas alcohol. Wees voorbereid, er zullen veel mensen zijn, deze traditie is wijdverspreid! Het wordt de luidste en kortste nacht van je leven!

where De Barceloneta buurt
when 20-24 juni, 2019
price-smal Gratis

events L’Ou Com Balla

Voor het feest van God dansen eieren over het water dat fonteinen spuiten; letterlijk. De fonteinen bloeien alleen voor speciale gelegenheden. Er is ook een processie in de vroege avond en Catalaanse volksdansen. Om ervoor te zorgen dat het ei niet valt, wordt de eierschaal onder de waterstraal geplaatst om te draaien zonder te vallen. De plaatsen waar men deze traditie in Barcelona kan zien zijn de kathedraal van Barcelona, de Poble Espanyol, het Frederic Mares Museum, de parochie van Santa Ana, de Casa de l’Ardiaca, Ateneo Barcelonés, de parochie van Puríssima Concepció en de Real Academia de las Letras Buenas Barcelona, ook op de universiteit Escolàpies LLURIA. Naast Barcelona heeft de traditie van de Or Com Balla zich ook verspreid naar andere steden zoals het Palacio Maricel Sitges, Tarragona en de fontein van het klooster van de kathedraal.


where Barcelona
when 23 juni 2019
price-smal Gratis

En vergeet niet!

bida

Drink-a-day is already a well-known concept in New York City and Los Angeles. It has landed in Barcelona too, where the after-work culture is a growing trend, people are social and love to go out and enjoy a great time with friends. This new concept here in Spain is called Bida and is a subscription-based app that gives its members a FREE DRINK EVERY 3 HOURS at the bars of their choice. Bida is the perfect tool to help visitors and find the ideal place to enjoy incredible drinks. Do not hesitate and download the app today!

For all Barcelona-Home clients, we have a special offer:

When signing up, type the invite code “BCNHOME18” to get your first drink for free. After that, subscribe and get the following offers:

A 1 day VIP pass for €4.99
A 3 day VIP drink pass for €9.99
A 7 day VIP drink pass for €14.99
A 30 day VIP drink pass for €29.99

Boek nu je kamer!

button_du    button2_du

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

over-barcelona

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven