Home / Verblijf / Waar te verblijven in Barcelona?
Exploring Barcelona

Waar te verblijven in Barcelona?

Als je nog nooit eerder in Barcelona bent geweest, kan het moeilijk zijn om een goede verblijfplaats te vinden. De stad heeft veel verschillende gebieden, wat het makkelijker maakt om precies te vinden wat je zoekt. Als je voor je zelf weet hoeveel je uit wilt gaan geven en je weet in Welke wijk je wilt gaan verblijven, Is het zoeken naar een appartement een stuk makkelijker. Er zijn drie hoofd gebieden in Barcelona; Ciutat Vella ( Oude gedeelte van de stad), L’Eixample (De uitbreiding) en Gracia.

.

 

 

Zoek nu je accommodatie!

Neighbourhoods

De wijk Ciutat Vella bevind zich in het centrum van Barcelona en is het oudste en meest toeristische gedeelte van de stad. In dit gebied liggen ook de wijken El Born, Barri Gotic, and El Raval.  Deze wijken geven je niet alleen het ouderwetse gevoel, maar ze zijn ook nog eens heel toeristisch. Er zijn veel restaurants, bars en winkels langs de smalle straatjes, en niet te vergeten De Ramblas loopt ook door deze wijk. Dit is een populair gebied voor studenten en jong volwassen, dit door het feit dat hier een geweldig nachtleven is.

El Born is de meest stijlvolle wijk en je krijgt er nog steeds het warme buurt gevoel bij. The Barri Gotic, met oude geplaveide straten, is een stuk duurder dan de andere buurten. Maar het geeft je het gevoel alsof je in de middeleeuwse tijd leeft. El Raval is een multiculturele buurt. In sommige delen zie  je erg veel kunstwerken en scherpe dingen, terwijl andere delen weer erg overschaduwd zijn

L’Eixample is een wijk van Barcelona dat is verdeeld in het izquierda(Links) en het Derecha(Rechts). Dit gedeelte van de stad is redelijk prijzig, veiliger en de achritectuur is gedaan door Antoni Gaudi en Lluis Domench i Montaner. Er zijn veel restaurants, winkels, lokale kruidenieren en het is een mooie plaats voor families en zakenmensen om er te leven. Gracia, wat een boheemse uitstraling heeft, heeft veel kleine straatjes en pleintjes waar mensen elkaar ontmoeten.

L’Eixample is an area of Barcelona that is divided into the Izquierda (left) and the Derecha (right).  This part of town is reasonably priced, safer, and has architecture done by Antoni Gaudi and Lluis Domench i Montaner. There are many restaurants, shops, local grocers, and a great place for families and professionals to live. Gracia, which has a bohemian vibe, has narrow streets and squares where people come to meet.

Gracia heeft een goed nacht leven met veel bars, uitstekende restaurants en gezellige cafe’s. Een accommodatie huren in dit gedeelte van de stad is meer betaalbaar dan in de andere wijken. Wanneer je er voor kiest om een tijd te verblijven in Barcelona, heb je zo veel opties, maar het maakt uit eindelijk niet uit waar je verblijft in Barcelona. Het word hoe dan ook een mooie ervaring, en geen enkele plaats is een afschuwelijke plaats om te verblijven als je in Barcelona bent
Voor meer informatie over waar je wilt verblijven en hoe je de beste appartementen kan vinden, bezoek www.barcelona-home.com.

Apartement in Barcelona

View all

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven