Home / Over Barcelona / Buurten / Vakantieaccommodaties in Sitges
Holiday flats rentals in Sitges

Vakantieaccommodaties in Sitges

Beroemd voor zijn festivals en carnaval en ongeveer een half uur af van Barcelona, zal u het pittoreske, mediterrane kustdorpje Sitges vinden. Achter de bergen van Garraf, ligt Sitges met zijn geweldige stranden, gebouwd in de Romeinse tijd als een spa stad. Het is niet alleen een van de mooiste plaatsen in Spanje, maar staat ook internationaal bekend als een van de meest tolerante steden, zoals u zelf ook wel kan zien aan het grote aantal gay koppels in de plaats. Het is bezocht door beroemde artiesten zoals Ramon Casas en Santiago Rusiñol, waardoor het een cultureel centrum in Catalonië is met modernistische architectuur in bijna elke hoek.
Holiday flats rentals in Sitges

Als u op zoek bent naar uw nieuwe vakantieresort, is Sitges een van de plaatsen waar u geen spijt van zal krijgen! U zal prestigieuze hotels en restaurants vinden aan de promenade, net als vakantieflats. Neem uw tijd en ga hier wandelen, beschouw de witte asymmetrie van San Bartolomé en de kerk van Santa Tecla, voel een frisse bries en geniet van de zon, bezoek het beroemde Casa de Bacardi, die u de beroemde rum Facundi Bacardi biedt.

Het is redelijk makkelijk om vakantieflats in Sitges te vinden tijdens de winter, maar dit kan moeilijk zijn tijdens de zomer, want dan wordt het aantal inwoners van Sitges verdubbeld. Voornamelijk het woongebied in de baai en haven van Aiguadolc biedt vele fantastische villa’s, kamers en vakantieflats tegen betaalbare prijzen. Bovendien is de haven redelijk dichtbij het centrum, waardoor u snelle toegang heeft tot de grootste sportfaciliteit van Catalonië, Pont Ginesta, waar het Europese Catamaran Kampioenschap plaatsvond. Ook kunt u naar de nabije haven van Garraf gaan, met zijn verschillende maritieme activiteiten zoals onderzeeërs- en boothuurmogelijkheden. Zonder twijfel biedt Sitges u een onvergelijkbare culturele en sportieve ervaring.

Als u op zoek bent naar een vakantieflat in Sitges en u graag dichtbij de meest geweldige festivals in de buurt woont, dan moet u de beroemde Calle del Pecado, straat van de zonden, eens bezoeken. Naast Sitges’ Carnaval, biedt Sitges ook geweldige mogelijkheden met betrekking tot het nachtleven, zoals Atlántida en Pacha. Als u liever feest in een privéplaats, bent u misschien meer geïnteresseerd in een vakantieflat in Las Colinas, wat bekend staat om zijn prestigieuze villa’s met uitstekende panoramische uitzichten en spectaculaire kamers.

Of het nu een weekendtrip is of een langer verblijf, dit kleine mediterrane stadje is zeker uw volgende bestemming.

screen map apartments 4 stars

button1 button2-1

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

buurten waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven