Home / Index / Clubs / Under Club
under club

Under Club

Under Club is de laatste toevoeging aan het bloeiende uitgaansleven van Barcelona. De filosofie van de locatie wordt gecombineerd met een sterk ontwerp en elektronische muziek. De locatie heeft een capaciteit van 1200 mensen en is gelegen in het hart van de stad, in de buurt van Plaza España.

Captura de pantalla 2015-08-20 a las 23.26.33free_guest_list_clubs_BCN2

Vindt nu uw accommodatie!

De club wordt gebruikt voor grote feesten maar ook voor kleine cocktail bijeenkomsten. De belangrijkste kamer beschikt over een dansvloer, wat ook een geschikte ruimte is voor kleine concerten en live optredens. Een twee kleinere ruimte genaamd “red room” heeft een capaciteit van 250 mensen en wordt meer gebruikt als cocktail bar. Elke ruimte heeft een eigen DJ booth en geluidssysteem. Voor exclusieve privacy, zijn er ook 4 VIP ruimtes beschikbaar: Tucán, Papagayo, Colibrí en Pelícano. In deze ruimtes wordt volledige privacy gegarandeerd voor speciale gasten.

Dance floor

GRATIS GASTENLIJST VOOR EEN KAMER  

VIP TAFEL RESERVEREN

Als je van underground muziek houdt, dan is dit de juiste club voor jou! In de hoofdruimte komen voornamelijk Techno en internationale House artiesten. Ze hebben een aantal spannende line-ups door lokale DJ’s (zoals, Alex Pott, Ion Pananidesen Smoke Signals) maar ook de beste nationale en internationale DJs staan op de agenda.

Als extraatje naast de fantastische muziek en locatie, wordt Under Club ook gekenmerkt door een uniek en goed ontworpen interieur. Het plafond is een bijzonder aspect, met ronde vormen glinsterend in pastel en helder rode kleuren die je avond nog specialer zullen maken. Op het gebied van design brengt de club een hulde aan de 70’s en 80’s, die bekend staan om intimiteit en comfort. Als u een appartement huurt in Barcelona ga dan zeker even langs bij deze club!

Adres: Plaza España, Carrer Tarragona 141, 08014, Barcelona.
Prijzen: Gratis na ondertekening naar Barcelona Home gastenlijst.
Openingstijden: zaterdag 23:45-06:00

BARCELONA-HOME GUESTLIST houdt er rekening mee dat de clubs het recht hebben om u de toegang te weigeren als u zich niet aan de dresscode of andere regels houdt.

✔ Dresscode?

♀ LADIES: Strak en sexy

♂ BOYS: Net shirt en schoenen (geen sport schoenen en t-shirt)

GRATIS GASTENLIJST VOOR EEN KAMER  

VIP TAFEL RESERVEREN 

 

Appartamenten in Barcelona

view more apartments dutch

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

clubs-nl-index

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven