Home / Beste plaatsen / Top 5 Churrerías in Barcelona
churrerias

Top 5 Churrerías in Barcelona

Warme, gekarameliseerd, deegachtig en zoet. Wie houdt er nu niet van churros? Of het nou voor ontbijt, lunch, tussendoortje of avondeten is, deze zoete lekkernijen zijn echt een genot. Vul uw suiker verlangen met iets typisch Spaans, bekijk zeker Barcelona-Home’s Top 5 Churrerías in Barcelona.

Xurreria dels Banys Nous

Xurreria dels Banys Nous

Verborgen in een van de smalle straatjes van La Boqeuria, Xurria staat op nummer één in deze lijst voor een reden. Dit fantastische familiebedrijf komt down to business, als het aankomt op goede dingen. Om aan uw fantasie te voldoen zullen zij u een vers, gloeiende heette zak met churros voor slechts €1,20 aanbieden om mee te nemen, omdat ze geen restaurant hebben. Op het eerste gezicht lijkt het dat u deze zak met churros kunt delen, maar als u eenmaal een hap neemt dan komt u erachter dat dit onmogelijk is…. Dus we raden u aan een eigen zak te nemen! Zoekt u naar accommodatie in dit gebied? Kijk dan naar onze appartementen in el Raval!

Comaxurros

comaxurros

Traditionele churros met een moderne uitstraling. De vrijwel nieuwe churro shop Comaxurrosgelegen aan Calle Muntaner, heeft een goede reputatie opgebouwd de afgelopen paar maanden. Ze staan bekend om hun moderne draai aan de snack en het grote aanbod op hun menu. Verwen jezelf met The Churro Jiménez, een churro geserveerd met citroen créme gegarneerd met een geroosterde merengue. Of met The Xurraco, een churro geserveerd met pistache créme en frambozen jam. Met een smaak zo perfect en uniek, wilt u snel het hele menu proberen. Bekijk onze appartementen in Sarria – Sant Gervasi for een accommodatie dichtbij!

Xurreria El Trebol

Churreria Trebol

De oudste churreria van Barcelona, El Trebol (betekent klaver), is een plaatselijke favoriet voor deze gebakken snack. Familie bedrijf El Trebol staat bekend om zijn dikkere en knapperigere churros. Ze zijn 24 uur geopend in het weekend dus perfect voor een late-night snack na het stappen. Ze hebben zelfs een online bezorgsysteem, wat betekend dat ze de churros bij u thuis afleveren! Wij bieden verschillende accommodaties in Graciadichtbij el Trebol.

Granja La Pallaresa

Granja La Pallaresa

De volgende twee churrerías zitten in dezelfde straat, the kleine Carrer de Petritxol in de Gotische wijk. Staat bekend om zijn dikke en extra donkere warme chocolade, Granja La Pallaresa laat het hart van chocolade verslaafden sneller kloppen. Laat uw zintuigen prikkelen en dip churros in een kop met warme chocolade in dit typisch Spaanse café. Onthoud wel dat een kop chocolade genoeg is om te delen met 2-3 personen!

Granja Dulcinea

Granja Dulcinea

Helaas zijn we bij het einde van onze churro tour door Barcelona aangekomen. Bij deze laatste stop zult u zichzelf samen met warme chocolade, dikke en zoete, licht gesuikerde, gefrituurde churros vinden. Deze ervaring creëert het perfecte gevoel van innerlijk geluk en tevredenheid. Als u zich bevindt aan Carrer de Petrixol, probeer dan Granja Dulcinea of Granja La Pallaresa om uw tanden te verwennen. Bekijk onze website om het perfecte appartement in de Gotische wijk te vinden.

Accommodaties in Barcelona

view more apartments dutch

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

beste-plaatsen

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven