Home / Cultuur / Tijd voor een Piknic Elektronik
piknic electronik bcn

Tijd voor een Piknic Elektronik

Felle zon, lachende gezichten, een koele windvlaag en een uitzicht over de daken van Barcelona, het is tijd voor een Piknic Elektronik. Terwijl je de cabine’s van de kabelbaan boven je hoofd voorbij ziet gaan wordt je meegesleepd door het ritme en hef je je glas. De mensen die alleen komen hebben in de eerste minuten al iemand gevonden om een leuk gesprek mee te voeren. Iedereen is vrolijk en open tegenover elkaar, wat er voor zal zorgen dat jij je meteen op je gemak voelt. Het is zondag. Een dag waarop je de tijd totaal vergeet, want het is piknic tijd.

Vind nu uw accommodatie!

Je hebt nog twee kansen om naar een Piknic Elektronik te gaan dit jaar, namelijk 15 en 22 september. Er zijn optredens van wereldberoemde DJ’s waarbij iedereen zijn armen in de lucht gooit! Mis dit openlucht feest in Barcelona zeker niet!

Algemene Informatie

Transport: Ga met de kabelbaan (teleferic) vanaf het metrostation Parallel (L2 of L3) of neem bus 150 vanaf Plaza Espanya.
Prijzen: 13 € voor 16.00u | 15 € na 16.00u

Accommodatie in Barcelona

Bekijk alle

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

cultuur culture-barcelona-nl muziek-en-evenementen whats-new-nl

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven