Home / Cultuur / Textiel en Kleding Museum Barcelona
Feature

Textiel en Kleding Museum Barcelona

Barcelona is een fantastische plek om te winkelen, u kunt er alles vinden zonder er veel moeite voor hoeven te doen! Voor degenen die even een break nodig hebben van winkelen, maar nog steeds geïnteresseerd zijn in mode, is het Textiel en Kleding Museum Barcelona een must-see. Voor zowel modeliefhebbers en modestudenten is dit een geweldig museum.

Vind nu uw accommodatie!

Het museum is gelegen aan Plaça de les Glòries Catalanes en bevat fascinerende kledingstukken zowel als juwelen. Deze komen bestaan al sinds 1550 en er staan fascinerende omschrijvingen bij over hoe de mode zich heeft ontwikkeld door de eeuwen heen. De tentoonstellingen bieden interessante inzichten in de ontwikkelde modetrends en stijlen en hoe sommige hiervan zijn terug te zien in de tijd van nu.

Het museum bevat vele permanente displays inclusief juwelen, wandtapijten en kleding. Ook heeft het een aantal permanente tentoonstellingen zoals de tentoonstelling genaamd Dressing the Body. Deze interessante tentoonstelling neemt u mee door hoe dat wat u draagt aan kleding uw complete imago kan veranderen. Het museum zal een genot zijn om te bezoeken, met tentoonstellingen die veranderen zodat ze uw aandacht blijven trekken en u de modewereld beter zal begrijpen. Naderhand kunt u de vele fantastische winkelgebieden en winkelcentrums van de stad bekijken. Er is een open-lucht winkelcentrum (les Glòries) dat ook is gevestigd in Disseny Hub, vlakbij het museum.

Openingstijden van het Textiel en Kleding Museum in Barcelona:

Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 – 19:00
Zaterdag, zondag en vakantiedagen: 11:00 – 20:00
Gesloten op maandag, 25 en 26 december, 1 en 6 januari, 1 mei en 24 juni.

Als u hulp nodig heeft bij het vinden van uw ideale accommodatie in Barcelona, dan biedt Barcelona-Home geweldige en comfortabele appartementen.

 

 

Accommodatie Barcelona

Bekijk alles

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

cultuur museum-nl

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven