Home / Rommelmarkt vanuit de kofferbak Barcelona
DSC_0574-800x531-800x508

Rommelmarkt vanuit de kofferbak Barcelona

De rommelmarkt vanuit de kofferbak (car-boot sale) is de bijeenkomst waar je al jouw huishoud- en tuingoederen kan verkopen (of kopen) dat je niet meer nodig hebt. Zulke rommel- en vlomarkten zijn tegenwoordig groeiende markten in Europa. Het is in lijn met de strijd voor het milieu, het is een stap richting een meer duurzame consumptie. Vergeet niet: De ene zijn afval is de ander zijn goud! Hieronder zetten we de beste voorbeelden van deze rommel- en vlomarkten dichtbij onze APPARTEMENTEN.

Hier heb je de beste 5 “rommelmarkten vanuit de kofferbak” in Barcelona:

#1 Palo Alto Market

paloo

Beeldt je de perfecte mix van vlomarkten, food trucks en muziek in. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar vintage kledij of als je er alleen naartoe wilt voor het eten. de Palo Alto Market is the place to be!
Vergeet niet om €3 mee te nemen voor de toegang en wees voorbereid op wachtrijen op de drukste momenten van de dag. We raden je aan om vroeg aan te komen of ga ernaartoe in de namiddag. Dit is een ervaring die je niet wil missen tijdens je verblijf in Barcelona.

Adres: Carrer dels Pellaires, 30, 08019 Barcelona
Openingstijden: Eerste weekend van elke maand, 11u-21u

Als je op zoek bent naar een verblijf dichtbij, check dan onze appartementen dichtbij Poble Nou!

#2 Mercantic

mercanticc

Mercantic wordt buiten gehouden van dinsdag tot zondag het hele jaar. Hier kan je betaalbaar shoppen en later van goede straatmuziek en food trucks genieten. Enkele van de producten dat men aankoopt op de markt zijn fijn porselein, glas, zilver en leuke meubels. Mis het niet! Elke week trekt de markt rond de 8000 bezoekers aan, jij kan één van hen zijn!

Adres: Rius i Taulet, 120, 08173 Sant Cugat Del Valles, Barcelona
Openingstijden: dinsdag- zaterdag: 9u30-20u, zondag: 9u30-15u

Als je op zoek bent naar een verblijf dichtbij, check dan onze appartementen dichtbij Sant Cugat Del Valles!

#3 Flea Market Barcelona

el flea

Ben je op zoek naar de perfecte zondaguitstap terwijl je op de fiets Barcelona ontdekt? Dan is de Flea Market Barcelona de plaats voor jou! Telkens op de eerste zondag van elke maand tussen 11u en 19u kan je deze vlomarkt ontdekken. Je kan er ook eens goed gaan shoppen! Wees wel voorbereid om je handen vuil te maken en tussen hopen van kleren te zoeken naar jouw volgende aankoop. Het is zeker de moeite waard om daarna het kledingstuk te vinden dat je al lang van droomt. Alles is betaalbaar, er hangt een charmerende sfeer en de omgeving is levendig.

Adres: Carrer del Portal de Santa Madrona, 22, 08001 Barcelona
Openingstijden: Maandag-Vrijdag 10u-14u/16u30- 20u30; Zaterdag: 10u- 14u

  Als je op zoek bent naar een verblijf dichtbij, check dan onze appartementen in Ciutat Vella!

#4 Mercat dels Encants

Encants Vells Market Barcelona Spain

Deze markt bestaat al sinds de 14de eeuw en is één van de grootste vlomarkten in Barcelona. Hier vind je alles van modeartikelen en elektrische apparaten tot huisdecoratie. We raden u aan om er om 7u naartoe te gaan om de antiekveiling eens mee te maken. Deze plek is gegarandeerd de moeite waard!

Adres: Calle Castillejos, 158, 08013 Barcelona
Openingstijden: maandag, woensdag, vrijdag, zaterdag 9u-20u

Als je op zoek bent naar een verblijf dichtbij, check dan onze appartementen dichtbij Poble Nou!

#5 Mercadillo de la Plaça de Sant Josep

Mercadillo de la Plaça de Sant Josep

Grijp je kans om artistieke werken van Catalaanse artiesten te kopen op de markt dichtbij Plaça de Sant Josep Oriol, naast de kerk.  Elke week zijn er telkens 15 artiesten aanwezig.

Enkele artiesten tekenen karikaturen van toeristen wat zeer grappig is. The getalenteerde artiesten zijn van verschillende stijlen, van aquarellen tot olieschilderijen, en zij schilderen alles van landschappen tot marktkraampjes.  Je zal ook prachtige Catalaanse handgemaakte huishoudspullen vinden. Als je je moedig genoeg voelt, kan je jouw Spaanse taalvaardigheid uitproberen en een praatje maken met één van de artiesten!

Adres: Plaça de Sant Josep Oriol, 08002 Barcelona
Openingstijden: zaterdag en zondag

Als je op zoek bent naar een verblijf dichtbij, check dan onze appartementen in het stadscentrum!

BEKIJK DE BESTE PLAATSEN

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven