Home / Verblijf / Romantische appartementen te huur in Barcelona
Romantic apartments for rent in Barcelona

Romantische appartementen te huur in Barcelona

Heeft u plannen voor een romantisch weekendje weg naar een mooi en charmant appartement in Barcelona, als verrassing voor een speciaal iemand?

Is er een speciale verjaardag van uw partner op komst, en wilt u de viering onvergetelijk maken?

Heeft u behoefte aan een bijzondere gelegenheid om die ene vriend(in) te vertellen dat u eigenlijk verliefd bent op hem/haar en wilt u laten weten dat u meer wilt zijn dan vrienden?

Wat uw reden voor het plannen van een romantische vakantie in Barcelona ook mag zijn, Barcelona-Home heeft de accommodaties in Barcelona die aan al uw romantische behoeften voldoen! Al onze accommodaties zijn gelegen in het centrum van het prachtige en charmante Barcelona, de liefdes hoofdstad van Europa en in gebieden die geschikt zijn voor een romantische vakantie, met mooie en romantische restaurants, prachtige parken, gezellige bars en alles wat je zou willen op een romantische vakantie.

Romantiek in Barcelona

Barcelona heeft al lang geleden Parijs ingehaald  als Europa’s romantische hoofdstad vanwege zijn ongelooflijke charme, diversiteit, vele restaurants die zelfs geschikt zijn voor de meest kritische smaakpapillen, een geweldige locatie in het diverse en mooie Catalonië tussen de Middellandse zee en de bergen, met vele romantische hotspots en prachtige historische gebouwen. Barcelona heeft gewoon alles! Het maakt niet uit hoe oud je bent, hoe uw budget eruit ziet , of u nu probeert om iemands hart te winnen, om de vonk in een oudere relatie terug te brengen, ter herdenking van een lange en succesvolle relatie of u wilt gewoon een romantisch weekendje weg met een speciaal iemand, Barcelona is dé stad.

Extra diensten voor romantische appartementen

Helpen met accommodaties is niet het enige wat Barcelona-Home voor u kan doen! We bieden u een breed scala van diensten aan, wij kunnen zelfs een limousine of een romantisch diner voor u regelen!

Wilt u echt indruk op iemand maken? Stelt u eens voor dat een limousine met chauffeur u ophaalt van het vliegveld.

Wilt u een privé diner met uw speciale persoon, zonder opdringerige obers, luide buren of die vervelende plastic rozenverkopers? Waarom laat u ons dan niet uw romantische en gourmet diner brengen om in alle rust te kunnen genieten.

Wilt u de magie van Barcelona delen met uw geliefde? Wat dacht u van een romantische sightseeing tour door Barcelona en ontdek de mooiste plekjes.

Wilt u uw speciale persoon echt verwennen? Trakteer uw partner dan op een geweldige spa dag met alles inbegrepen! Bij Barcelona-Home.com streven wij ernaar om aan al uw wensen en eisen te voldoen.

 

Are you looking for a great accommodation in Barcelona? Look no further, we have what’s right for you!

screen map apartments 4 stars

button1 button2-1

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven