Home / Over Barcelona / Prachtig vakantie appartement in Barcelona
Why you should not stay in hotels (1)

Prachtig vakantie appartement in Barcelona

Het vinden van een vakantie appartement in Barcelona zou niet moeilijk moeten zijn. Er zijn er meer dan genoeg in Barcelona en hier bij Barcelona Home is een gevarieerd aanbod aan appartementen om u te verzekeren van een perfecte vakantie. We hebben een wijd aanbod van appartementen beschikbaar, vanaf goedkopere slaapkamers tot aan grote luxe huizen met geweldige terrassen en zwembaden.

Voor diegenen die een wat lager budget hebben en op zoek zijn naar een koopje, kunnen we je een kamer in een gedeeld appartement aanbieden. Dit kan een fantastische optie zijn als je nieuwe mensen wilt ontmoeten, maar nog steeds een eigen plekje wil hebben.

 

Voor stellen hebben we ook hele mooie studio’s beschikbaar, die lekker compact en knus zijn, met een goede prijs-kwaliteit verhouding. U heeft alles in een betaalbare ruimte. Wij hebben veel moderne en lichte studio’s om te zorgen dat u van alle gemakken bent voorzien op je vakantie.

Voor families en grotere groepen hebben grote appartementen waarvan sommigen een terras, zwembad en/of een garage hebben. Ze zijn vaak redelijk prijzig en zijn zeer geschikt om te relaxen als u terug komt na een lange dag Barcelona bezoeken.

Voor degenen die alles uit de kast willen halen, kun je jezelf verwennen door een luxe appartement of huis te huren. We hebben verbazingwekkende huizen met grote terrassen en zwembaden beschikbaar. Onze trots zit in het verlenen van de beste service en daarom staan wij altijd voor u klaar om te assisteren in de zoektocht naar het perfecte vakantie appartement in Barcelona.

 

Different types of beautiful holiday rentals in Barcelona

Are you looking for a great accommodation in Barcelona? Look no further, we have what’s right for you!

screen map apartments 4 stars

button1 button2-1

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

over-barcelona

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven