Home / Vrije tijd / Sport / Pitch en Putt
Pitch and Putt close up

Pitch en Putt

Pitch en Putt

Pitch en Putt is een spel dat, vooral in de regio van Catalonië, steeds populairder wordt. Het spel is afkomstig uit Ierland van rond de 1940’s en arriveerde in de regio in de 80’s. Het is vaak beschouwd als meer toegankelijk dan golf. Een pitch en puttbaan is kleiner dan een golfbaan, waardoor de enige ‘slagen’ die u doet zijn pitchen en putten dus u hoeft geen groot aantal golfclubs mee te nemen.

Vind nu uw accommodatie!

Hier zijn een aantal banen in en vlakbij van Barcelona die u kunt proberen:

Pitch and Putt Can Cuyàs

Dit is een 9 holes baan geopend in 1998 en bevat vele andere diensten en faciliteiten waaronder een restaurant, kleedkamers, douches en conference faciliteiten.

Pitch & Putt Golf Montseny

Deze baan is gelegen in de buurt van Montseny en het natuurreservaat biedt een geweldige locatie waar u een spelletje pitch en putt kant spelen.

El Valles Pitch and Putt

El Valles Pitch en Puttbaan is gelegen in de buurt van Terrassa, buiten het stadscentrum en heeft 9-hole banen.

Barcelona is een geweldige stad waarin u allerlei soorten sporten kunt beoefenen en misschien zelfs iets nieuws kan proberen. Als u hulp nodig heeft met het vinden van een fantastische accommodatie in Barcelona, bezoek dan de Barcelona-Home website hier (http://barcelona-home.com/nl)

 

Accommodatie Barcelona

Bekijk alles

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

sporten vrije-tijd

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven