Home / Vrije tijd / Pedralbes Center
the pedralbes shopping center f

Pedralbes Center

Pedralbes center

Het Pedralbes centrum staat bekend als Barcelona’s eerste stedelijke winkelcentrum. Pedralbes centrum voldoet aan zijn goede reputatie die publiekelijk wordt overbracht in een televisie serie met de naam ‘Pedralbes Centre’. Het is erkend als de enige die ijsbanen in de openlucht vertoont met de kracht en moed van het Rockefeller Centrum sinds 1999 en ook de initiatiefnemers van het Diagonal Winkelcentrum in Barcelona.

Vind nu uw accommodatie!

Oorspronkelijk genoemd naar Boulevard Rosa in Les Corts, wat in Passeig de Gracia is, is het doel van het winkelcentrum om een winkelervaring van hoge kwaliteit te verstrekken, met een mix van meer dan 70 lokale en internationale modemerken. Een paar maanden nadat het centrum opende in 1989 werd de naam veranderd naar Pedralbes centrum. Het blokvormige gebouw biedt een frisse verandering van de voorspellende, monotone en ‘gewone’ merken die u kunt vinden in de meeste winkelcentrums.

Sinds het is geopend heeft het vele modeshows en catwalks ondersteund, net als Catalaanse ontwerpers en studenten van een mode school. Het host ook verschillende evenementen zoals beurzen, modeshows en het inspireerde zelfs een televisie soapopera met dezelfde naam. De ijsbaan kan ook worden gevonden in het midden van het centrum, beïnvloed door het Rockefeller Centre in New York.

Het centrum biedt een luxe winkelervaring in een elegant ontworpen gebouw met een spannende reeks evenementen waar u van kunt genieten tijdens uw bezoek. U kunt een appartement in Barcelona huren en optimaal genieten van de grootste en mooiste bezienswaardigheden de stad heeft te bieden.

 

 

Dit winkelcentrum bevat vele winkels van bekende ontwerpers en bekende merken zoals Zara, Mussol, Simorra, Clarks, Verde, Sune bye Suneos Negros, Timberland, Tomatos Fritos en meer. Ook heeft het vestigingen van voedselketens zoals Sacha, Mussol, Bubo of Plaisirs Du Vin.

Ook bevat het verschillende winkels van verschillende categorieën, zoals schoenenwinkels (Clarks, Lindsey), juwelierswinkels (Dryberg/Kern, Flow, Tous) , cadeauwinkels (Be, Blow, Items D’Ho), kinderwinkels, mannenkleding, vrouwenkleding, huiswinkels en vele andere.

Dit winkelcentrum heeft 4 verdiepingen, die u kan bekijken als u hier klikt. Ook kunt u hier de rest van de winkels zien. Voor meer informatie, zie de officiële website van het Pedralbes centrum.

Openingstijden:

Van maandag t/m zaterdag geopend van 10:00 tot 21:00. Op zondag gesloten

Hoe u Pedralbes centrum kunt bereiken:

Adres: Avenguida Diagonal 609, in Les Corts.
Metro: L3 Maria Cristina
Tram: T1, T2, T3 stop Maria Cristina
Bus: 7, 33, 34, 63, 67, 78, N12

 


Bekijk grotere kaart

 

 

Accommodatie Barcelona

Bekijk alles

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

vrije-tijd winkelen

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven