Home / Cultuur / Pans & Company in Barcelona
featured image

Pans & Company in Barcelona

Pans and Company is iets dat de meesten kennen om hun gezonde fast food. Het zijn de perfecte, snelle snacks of lunch als je voor een gezondere keuze wilt gaan. Ze maken hun sandwichen en broodjes vers klaar voor jou, of maak je keuze uit 1 van de vele slaatjes die ze verkopen. Je zal verrast zijn door de vele mogelijkheden die je krijgt als je je broodje wilt samenstellen, je kan geen verkeerde keuze maken. Ook als je graag eens koffie drinkt, kun je hier lekkere krijgen. Pans & Company heeft vaak een speciaal hoekje in hun restaurant waar ze verse koffie en gebak verkopen aan een mooie prijs.

interior

Pans and Company is ontstaan uit het concept van een simpele, snelle snack die op basis van bepaalde producten, een gezond alternatief wordt. De producten die ze gebruiken, passen meestal in een Mediterraans eetpatroon. De gedachte achter dit bedrijf is de wens om een nieuwe en innovatieve formule in de restaurants sector te introduceren en de ontwikkelingen op gebied van eten, kwaliteit, variatie en originaliteit voor producten en diensten die ze aanbieden.

Ben je op stap in Barcelona of ben je een aantal highlights van Barcelona aan het bezoeken? Dan kan een plotse honger je al eens overvallen, en dan is het een goed idee om binnen te springen in 1 van de 20 winkels in Barcelona. En de prijzen zullen je ook niet achterover doen vallen. Pan & Company is altijd een goed idee voor een warm ontbijt, snelle lunch of een gezond tussendoortje. En je bezoekje zal je niet meer kosten dan 10 euro per persoon. Ze hebben ook speciale promotie’s waarbij ze een selectie producten aan 1 euro verkopen!

food

Deze formule blijkt succesvol te zijn en ook de reden voor hun snelle groei! Momenteel hebben ze restaurants over heel Spanje en ook een aantel erbuiten en ze gaan de hoeveelheid restaurants zelfs verdubbelen. Alleen al in Barcelona bevinden er zich 20 vestigingen waar je hun verse, gezonde alternatieven kan proeven. Voor Pans & Company is het ook belangrijk om de focus te leggen op kwaliteit en de versheid van de producten waarmee ze werken. En dat is geen verrassing. Veel mensen vinden het nu belangrijk om gezond te eten of bepaalde dieten te volgen die goed zijn voor hun lichaam, en de hele voedingsindustrie merkt dit en speelt hier ook op in.

Pans & Company focust niet alleen op de verkoop van broodjes en slaatjes, maar ook op hun invloed op de hele gemeenschap. Hiervoor hebben ze een speciale community opgericht, genaamd de “Club Solidario” oftewel de solidaire club. Hier promoten ze projecten en engagementen die ze in het dagelijkse leven willen aangaan. In het verleden hebben ze al campagnes en projecten gesteund die gericht waren op kansarmen, milieu en cultuur. Het project waar ze momenteel mee bezig zijn is een samenwerking met het ministerie van gezondheid, sociale diensten en gelijkheid om het besef hieromtrent te vergroten en om gender-geweld te voorkomen.

interior

Er zijn genoeg redenen waarom je zeker eens langs kan gaan bij Pans & Company en hun krokante broodjes, verse slaatjes of zoete gebakjes met koffie kan nuttigen. Probeer ook zeker eens de pulled pork BBQ, de Kip Supreme of hun selectie vegetarische broodjes.

 

Bekijk zeker ook eens onze andere artikelen waarin we het onder meer hebben over plekken waar je voor minder dan 10 euro kan eten of waar je de internationale keuken kan proeven in Barcelona.

Ben je nog op zoek naar een appartement in Barcelona? Bekijk dan zeker ook eens onze website voor een leuk appartement of kamer!

mapp

button2-1button1

 

 

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

cultuur eten-en-drinken over-barcelona restaurants-index

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven