Home / Index / Activiteiten / Organiseer een vrijgezellenfeest in Barcelona
Organize a bachelor party in Barcelona

Organiseer een vrijgezellenfeest in Barcelona

Wilt u het vrijgezellenfeest van uw vriend(in) in een van de meest geweldige steden in de wereld organiseren?

Allereerst, laten we zeggen dat dit een geweldig idee is. Uw vriend(in) zal waarschijnlijk nooit meer vergeten hoe fantastisch deze ervaring zal zijn.

Hier zullen we een aantal redenen geven waarom Barcelona een van de beste steden (als het niet DE beste stad) is om het beste (en laatste) feest als vrijgezel te vieren. Ook geven wij u advies over waar u accommodaties in Barcelona kunt huren en de activiteiten daar.

 

Waarom Barcelona?

Omdat de leefkosten redelijk laag zijn vergeleken met andere Europese landen kunt u meer geld aan andere dingen besteden. U zal bijvoorbeeld zien dat in vele bars in Barcelona (u kunt er veel vinden op of in de buurt van Plaza Catalunya), de biertjes maar €1 kosten. Ja, u heeft het goed gelezen, 1 EURO!

Barcelona is een kosmopolitische stad met een goede atmosfeer. Er zijn bijna elke dag wel evenementen dus u zal zich niet vervelen wanneer u er bent! Ook zijn er vele goede bars en clubs te vinden in het centrum van de stad (Barrio Gótico, El Born, El Raval) en naast het strand (Barceloneta, Port Olímpic) waar u van een leuke avond uit met uw vrienden kunt genieten. Het zal rond de €13 tot €20 kosten om de meeste clubs in te komen. Dit is vaak met een drankje inbegrepen!

Waar kunt u verblijven in Barcelona voor een vrijgezellenfeestje?

Er zijn verschillende opties met betrekking tot accommodaties in Barcelona: hotels, hostels, flats, huizen etc. Verschillende hotels bieden redelijke prijzen. Echter, als u van plan bent met een grote groep vrienden te gaan, dan is de beste optie misschien om een appartement of een huis te huren. Waarschijnlijk bent u dan uiteindelijk goedkoper uit. Ook heeft u in een appartement of huis de privacy en vrijheid om te doen wat u wil, wat u niet in een hotelkamer heeft. Barcelona-Home biedt een ruim aanbod aan appartementen, appartementen met een zwembad en huizen door de hele stad.

Als u meer informatie nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Dingen om te doen in Barcelona

Overdag, zet uw zonnebril op en bezoek monumenten en klassieke plaatsen: de beroemde Sagrada Familia, Park Güell, het Picasso Museum, Camp Nou, etc. Ook zal u van het heerlijke weer kunnen genieten met uw vrienden in een strandbar onder het genot van een heerlijke mojito.

’s Nachts kunt u feesten in de meest populaire strandclubs van Barcelona (Shoko, Opium, Sotavento etc.), waar vaak commerciële muziek wordt gedraaid (elektro, latino, R&B). Als u op zoek bent naar iets meer onafhankelijks, bezoek dan de club Apolo (de beste nachten zijn Nitsa – Vrijdagen en zaterdagen- elektro muziek). Kort samengevat, laat ons u wat laatste advies geven: plan dit erg zorgvuldig, breng uw beste vrienden en zorg ervoor dat de aanstaande bruid of bruidegom de beste nacht van zijn/haar leven heeft. Hij/zij verdient het!

 >>Boek Vrijgezellenfeest Beheer 150 € 

>>Boek Limousine (1 uur) 120€

>>Boek “Gogo Danseres” 99 €

>>Boek Compleet Pakker 470 €

Are you looking for a great accommodation in Barcelona? Look no further, we have what’s right for you!

screen map apartments 4 stars

button1 button2-1

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

activiteiten-index clubs-nl-index

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven