Home / Vrije tijd / Sport / Nightskate APB
Nightskate APB

Nightskate APB

Nightskate APBNightskate APB is een organisatie die skate tours door heel Barcelona organiseert! Ze stippelen de perfecte en veiligste routes voor u uit waardoor u op een leuke en actieve manier Barcelona kunt verkennen.

Wat is er nou leuker dan ’s avonds, als Barcelona op haar mooist is, de stad door de skaten met een groep? Op deze manier leert u ook nog eens veel nieuwe mensen kennen en misschien wel toekomstige skate maatjes, plus dat het goed is voor de conditie!

 

Tijdsschema’s

Elke vrijdag avond vanaf 22:30 begint de 2 uur lang durende skate tour door Barcelona. Ook worden er gratis lessen aangeboden in Parc del Clot voor beginners, die beginnen om 22:00. Natuurlijk moeten ongelukken worden voorkomen en APB wil er zeker van zijn dat u na deze lessen klaar bent voor elke mogelijke route!

Lidmaatschap

Nightskate APB

Als u wilt deelnemen aan de routes kunt u online lid worden. Leden mogen altijd gratis meedoen met de routes en betalen jaarlijks een contributie van €30. Mocht u nog opzoek zijn naar een nieuwe hobby of sport is dit de ideale optie voor u om iets actief en sociaal tegelijkertijd te ondernemen!

 

Accommodatie Barcelona

Bekijk alles

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

sporten tours-index vrije-tijd

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven