Home / Over Barcelona / Nachtleven in Blanes
nightlife blanes

Nachtleven in Blanes

Blanes is het kleine broertje van Lloret de Mar en het is onwijs populair onder de jongeren die net afgestuurd zijn van de middelbare school en op zoek zijn naar een plek om lekker te ont stressen. Zon, cocktails, stranden en feesten tot de zon op komt is de perfecte oplossing daarvoor. Blanes is niet extreem groot wat een groot pluspunt is voor het nachtleven, de grote clubs zijn op loopafstand van elkaar verwijderd. Vooral voor de Nederlandse doelgroep is Blanes een van de bekendste vakantiebestemmingen en er zijn daarom ook een aantal Nederlandse kroegen te vinden. Naast Nederland, is Blanes ook een hotspot voor Duitsers en Fransen. Lees verder om erachter te komen wat er allemaal te doen valt in Blanes wanneer de zon onder is!

Lekker eten kom je hier niet te kort en de keuze is reuze, in Blanes kun je kiezen uit bijna 100 restaurants met verscheidende keukens, van smakelijke burgers tot heerlijke Catalaanse gerechten. Voor de Nederlanders onder ons: Friet van Piet zorgt ervoor dat je die frikandellen na een avondje uit niet hoeft te missen. Naast Nederlandse restaurants vind je hier ook Duitse, Franse, Britse en nog veel meer keukens, dus heimwee zal je hier niet krijgen.

#Discoteca Arena Blanes

Discoteca Arena is waarschijnlijk de bekendste club in Blanes. Het ligt in de bekende uitgaansstraat, Carrer Olivers. In deze straat zijn de veel kroegen te vinden aangezien de meesten naast elkaar gelegen zijn. De discotheek bestaat uit twee zalen waar je helemaal los kunt gaan, je kunt hier dansen op de nieuwste top 40 hits met een mix van house en latin muziek. Ook komen er regelmatig bekende DJ’s waaronder Vato Gonzales, en hebben ze eens in de zoveel tijd verschillende thema feesten zoals de schuimparty en ladies night.

Adres:
Carrer Eivissa, 2, 17300 Blanes, Girona
Openingstijden:
Zaterdag: 23:00 tot 06:00

#Club Essencia

Club Essencia is een van de grotere en luxere clubs in Blanes. Een keer per week transformeert de club met de hulp van ‘’Blanes Selected’’ in een heuse VIP avond voor slechts 500 geselecteerde feestgangers. Naast dat worden er ook regelmatig andere feesten gehouden zoals beach parties en carnaval. De club is gelegen aan het strand, dus na een avondje stappen kun je direct een frisse duik in de zee nemen. Je hoort hier vooral R&B en dancemuziek.
Let op: toegang is vanaf 18 jaar

Adres:
Avinguda del Mediterrani, 3, 17300 Blanes, Girona
Openingstijden:
Zaterdag: 23:00 tot 06:00

#Long Beach Club

Wat eerst bekend stond als Cyan Club, is nu omgetoverd naar Long Beach Club. Deze club is net heropend maar vanwege het grote succes van Cyan is de verwachting dat ook Long Beach Club het goed zal doen in de toekomst. Wees een van de eersten om de club te bezoeken en laat ons weten wat je ervan vindt!

Adres:
Passeig s’Abanell, 33, 17300 Blanes, Girona
Openingstijden:
Nog onbekend

#Holland Beachhouse

Had ik al verteld dat Blanes erg is beinvloed door de Nederlandse feestgangers? Er zijn maar liefst twee Nederlandse kroegen naast elkaar, Holland Beachhouse en Gotcha. Ook voor de niet-Nederlanders is dit een leuke kroeg, want er hangt een geweldige sfeer en de drankjes zijn goedkoop. Je kunt hier trouwens overdag gewoon een heerlijke katerlunch halen.

Adres:
Carrer Olivers, 4, 17300 Blanes, Girona
Openingstijden:
Maandag – zondag: 14:00 tot 04:00

Voor meer informatie over Blanes, check dit artikel hier!

Ben je op zoek naar een mooie accommodatie in de buurt van Blanes? Kijk niet verder, wij hebben waar je naar op zoek bent!

button1button2-1

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: Barcelona-home

Barcelona-home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

over-barcelona

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven