Home / Index / Activiteiten / Moto GP naar Barcelona
Motorcycle Grand Prix Barcelona

Moto GP naar Barcelona

Terwijl u door Barcelona loopt is het niet lastig om te zien dat de motor hier een van de populairste vervoersmiddelen is. Daarom is het ook geen verrassing dat het Circuit de Barcelona-Catalunya regelmatig Moto GP races organiseert.

Sinds het eerste Wereldkampioenschap in 1949 is de sport erg gegroeid in zowel populariteit als grootte. Vandaag de dag komen veel van de beste racers uit de regio Catalonië zoals Dani Pedrosa en Marc Marquez. Als u hier tijdens het grote evenement bent, zorg dat u niet de kans mist om de geweldige sfeer te ervaren van de groten van deze sport op hun thuisbasis te zien racen. Het kan echt verbazingwekkend zijn en een unieke manier om de stad Barcelona te ervaren.

Bekijk de officiële website van het circuit om te zien of er een Moto GP evenement is tijdens uw verblijf in Barcelona. Ook alle tickets voor elk groot evenement wat hier gehouden wordt kunnen op de website gekocht worden.

Als u niet de kans krijgt om de Moto GP Barcelona te zien, dan biedt het circuit ook begeleide tours, track dagen en race test dagen. Dus er is altijd wel een kans om in actie te komen voor het racen, maakt niet uit wanneer in het jaar.

Hoe bij de Moto GP Barcelona te komen:

Trein:

Lijn R2 naar Montmeló en vanaf hier kunt u 30 minuten lopen of een taxi nemen. Er is ook een shuttle bus beschikbaar tijdens grote evenementen.

Bus:

Er is een dienst die tijdens de Moto GP Barcelona loopt en wat begint op de hoek van Passeig de Sant Joan en Diputació. Een retour kaartje kost €9,- en de reis duurt ongeveer 45 minuten. De dienst wordt verleend door Sagalés.

Als u een accommodatie bij het circuit nodig hebt voor tijdens uw bezoek aan de Moto GP, dan kunt u bij Barcelona Home een wijde selectie aan opties vinden.

 

Accommodaties in Barcelona

Bekijk alles

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

activiteiten-index

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven