Home / Over Barcelona / Luxueuze tweedehandswinkels in Barcelona
featured image (3)

Luxueuze tweedehandswinkels in Barcelona

Designer labels, het hedendaagse epicentrum en bevestiging van onze materialistische noden. Er valt bij velen onder ons niet te ontkomen aan een zekere voorkeur voor bepaalde merken. En dit kan voorkomen bij gelijk welke aankoop, niet enkel bij kledij maar ook bij handtassen, horloges, de neiging tot het laatste en nieuwste gadget. Als een product een bepaalde merknaam draagt, wordt de prijs de hoogte in geschoten, stijgt de populariteit en wordt het een echt hebbeding. In de realiteit is het niet altijd mogelijk om deze dingen aan te kopen wanneer ze te koop aangeboden worden. Maar dat betekent nog niet dat we altijd genoegen moeten nemen met Primark. In Barcelona zijn er veel tweedehandswinkels die deze designerproducten verkopen aan een fractie van de originele prijs. Ieder van ons kan er dus gewoon terecht! Wij hebben een lijstje samengesteld met een aantal van deze luxueuze retailers die niet enkel kledij verkopen, maar ook gadgets, meubels en horloges zodat je je fantastisch kan voelen en toch wat geld overhouden voor een lekkere kop koffie.

Chronoexpert

Er is een zeker gezegde dat zegt “Achter elke krachtige en invloedrijke persoon, bevind zich een duur horloge”. Diegenen die al een mooi horloge bezitten, weten dat zo een horloge extra zelfvertrouwen uitstraalt en bijdraagt aan je algemene uitstraling. Het symboliseert klasse en trots en daar wil je wel mee geassocieerd worden natuurlijk. Chronoexpert is ’s werelds grootste online retailer in horloges. Hier zul je je favoriete merken zeker vinden, en ook een grote variëteit aan tweedehands en nieuwe horloges. Het gemakkelijke aan Chronoexpert is dat je online kan shoppen, terwijl je in vele gevallen nog naar de juwelier zou gaan voor een nieuw horloge.

Als je erover nadenkt om te investeren in een tijdloos stuk, dan kan Chronoexpert je vele voordelen bieden die je niet vind bij de traditionele verkopers.

  • De prijzen zijn gemiddeld 40% goedkoper op Chronoexpert voor de horloges die in perfecte staat zijn, dan wanneer je ze bij je juwelier zou kopen
  • Ze bieden zo een grote variëteit aan dat er geen directe concurrent is voor hun
  • Je krijgt ook toegang tot een aanbod vintage en limited editions

In het verkoopsproces doet Chronoexpert er alles aan zodat alles goed verloopt en ze het vertrouwen krijgen van zowel kopers als verkopers door volgende stappen te volgen:

  • Ze verzekeren de veiligheid bij de transactie van begin tot eind
  • Kopers en verkopers krijgen een gegarandeerde betaling, uittreksel en authenticiteitsbewijs van het horloge dat gekocht is
  • Om zeker te zijn dat de koper tevreden is van de aankoop, betalen ze de verkoper pas na 14 dagen het totale bedrag. Zo kan je makkelijk terugsturen en je geld terugkrijgen.
  • Ze bieden ook een garantie aan op hun horloges van een jaar

Chronoexpert beschikt ook over een groot aanbod horloges van luxemerken, en deze bieden ze aan mooie prijzen aan. Ze bieden onder andere volgende merken aan: Rolex, Cartier, Omega, Breitling, Patek Philippe en Panerai. Het design van hun website maakt je zoektocht naar het perfecte horloge moeiteloos. Je kan makkelijk filteren op merk, jaar, prijs, en andere opties voor je horloge zoals het materiaal en functies die je erop zou willen.

Le Swing Vintage

Le swing Vintage is een luxueuze klerenwinkel die in het Gotische district ligt in Barcelona. In tegenstelling tot vele andere tweedehandswinkels specialiseren ze zich bij Le Swing in het zoeken en verkopen van vintage designer kleren. De enige manier waarop we een bezoek aan deze winkel kunnen omschrijven is dat het voelt alsof je in je moeder’s kleerkast binnenloopt als kind toen je haar hoge hakken wou uitproberen. Het is dus een leuke ervaring om een deeltje van je jeugd een beetje te herbeleven. In de winkel zul je merken vinden zoals Chanel, Dior, Yves-Saint Laurent en Hermes met bepaalde stukken uit de jaren 20. De meerderheid van de kledij is ontworpen tussen de jaren 20 en het heden, en je koopt ze hier aan een mooie prijs.

Vintage

Gidlööf

Het concept bij Gidlööf is ontstaan uit een dinertje waarbij de oprichters, Sofia Gidlööf en Guim Costa, aan een prachtige, Scandinavische tafel zaten die duidelijk gemaakt was door iemand met vakkennis. Op hun website staat het op de volgende manier beschreven: “Wat als we nu eens vintage meubels aankopen uit de jaren 50, 60 en 70 die gecreëerd zijn in Scandinavische landen, en ze zelf doorverkopen?”. Vandaag de dag is Gidlööf een succes gelegen in Born, en verkopen ze er vintage meubels en objecten. Onder hun collectie meubels vallen onder andere verschillende tafels, sofa’s, lampen, legplanken en kandelaars die Sofia an Guim zelf uitgekozen hebben. De meesten zijn afkomstig uit Zweden en Denemarken en zorgen voor een prachtig pronkstuk in je interieur.

vintage

CEX

Wanneer we het hebben over designerspullen, dan bedoelen de meeste mensen ook vaak kleren en worden gadgets vaak over het hoofd gezien. CEX is een winkel die gadgets tweedehands verkoopt aan een prijs die ver onder de originele prijs ligt. Wanneer ze een gadget te koop aangeboden krijgen door een verkoper, gaan ze eerst testen of het desbetreffende gadget nog degelijk functioneert. Ze bekijken ook of er niet te veel schade aan is aan de buitenkant en alles er nog netjes uitziet. Op basis hiervan zetten ze dan een aankoopsprijs en uiteidelijk ook de verkoopsprijs als het in hun rekken beland. Voorbeelden van zulke producten zijn Macbooks Pro, iPads en vele, dure gsm’s en consoles. CEX baat 7 winkels uit over de hele stad, die makkelijk terug te vinden zijn.

second-hand

Door deze gids kan je nu goed voorbereid door Barcelona stappen en de absolute koopjes vinden.

Ben je nog op zoek naar een leuk appartement om te verblijven? Neem dan zeker een kijkje op onze website!

screen map apartments 4 stars

button1button2-1

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

over-barcelona winkelen

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven