Home / Verblijf / Korte termijn verhuur in Barcelona
Why you should not stay in hotels (2)

Korte termijn verhuur in Barcelona

Barcelona is een paradijselijke stad met de beste accommodatie opties volgens de miljoenen toeristen die de stad elk jaar bezoeken. Gerangschikt in de top 5 van steden in Europa, Barcelona vertegenwoordigt de Mediterrane levensstijl op z’n best. De weersomstandigheden zijn nagenoeg perfect, wat Barcelona een perfecte bestemming maakt voor toeristen. Ook zijn er veel appartementen in Barcelona te huur.

Het huist veel creatieve kunst en inspiratie van kunstenaars als Picasso, Dali, Miro en natuurlijk de beroemde Antoni Gaudi. Barcelona is erg uniek op architecturaal, cultureel en sociaal gebied (ook nog op vele andere gebieden!). De stad is ook de oorsprong van iconische wereldwijd erkende mode-merken zoals Mango en Custo.

Barcelona heeft een nagenoeg perfecte lokatie aan de Mediterraanse kust van Spanje met de gehele oostkant van de stad langs het strand. Het strand van Barcelona is zelfs benoemd tot derde beste stadsstrand in de wereld. Het openbaar vervoer beroemd omdat het extreem efficiënt en makkelijk in gebruik is. Bovendien kost het ook minder dan andere grote Europese steden. Zelfs de taxi is goedkoper, waarvan er overigens veel te vinden zijn, en het kost maar een fractie van wat je in andere steden zou betalen.

Leven in Barcelona is heel leuk met veel kunst en cultuur overal. Ook zijn er mensen vanuit de hele wereld. Internationale evenementen, festivals, extreme sport evenementen, locale festiviteiten, concerten en shows worden elk jaar georganiseerd. Een jaar in Barcelona kan heel snel voorbijgaan met alle activiteiten waar je aan kunt deelnemen!

Barcelona klinkt perfect, omdat het ook zo is. Maar als je van plan bent om hierheen te verhuizen, kan het best wel lastig zijn om een goede goede woonplek te vinden. Sommigen proberen het via een makelaar te boeken, die vaak hoge tariefen hebben en extra kosten vragen voor hun service. Anderen proberen het direct bij een particulier te huren met het risico te lopen om slachtoffer te worden van grote fraudes. Het kan heel lastig zijn om hier wegwijs in te worden, aangezien prijzen ook vaak verschillen per buurt of per makelaar.

Bij Barcelona-Home garanderen we dat al onze appartementen in perfecte staat zijn en in het centrum van de stad liggen. De eigenaren van onze accommodaties kunnen u zowel korte als lange termijn contracten aanbieden in hun appartementen die volledig gemeubileerd zijn, ook met airconditioning. Onze uitstekende klantenservice is er om u te helpen bij het vinden van de perfecte woning voor tijdens uw verblijf in Barcelona.

 

Are you looking for a great accommodation in Barcelona? Look no further, we have what’s right for you!

screen map apartments 4 stars

button1 button2-1

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven