Kamers te huur in Barcelona

Soms is het huren van een gehele appartement in Barcelona lastig zijn en kan ook uw budget belasten.  Een perfect alternatief in dit geval is om een kamer te huur te vinden. Door het delen van een flat zal je niet alleen lokalen leren kennen, die jou kunnen helpen Barcelona te ontdekken maar je kan ook een totaal andere routine ervaren  wat een uitstekende manier is om meer over het lokale leven te ontdekken.

Hier zijn een paar van onze ruime keuze aan kamers te huur in Barcelona:

Kamer in luxe monumentaals appartement

Bekijk alle luxe appartementen in Barcelona


Deze kamer heeft een groot tweepersoonsbed en genoeg ruimte voor een persoon maar ook voor twee als u in  paar ga reizen. Het bestaat uit een grote ruimte met een en-suite badkamer. Met veel licht, de kamer heeft een eenvoudige inrichting met grote ramen en deuren die dateren uit de 19e eeuw. Centraal gelegen dicht bij alle voorzieningen, restaurants, winkels en openbaar vervoer, deze kamer is de perfecte optie als u nog steeds op zoek bent naar die luxe ervaring.

Gezellige klassieke kamer met balkon in de wijk van Eixample

Bekijk alle appartementen in Eixample

Vol licht, smaakvol ingericht met voldoende ruimte die zorgt dat u zich thuis voelt. De kamer is gelegen in een huis vol charme. Gelegen in Eixample vindt u een deel van de stad die vol is van typische architectuur en op steenworp afstand van de Rambla de Catalunya en de elegante Paseo de Gracia. Van daaruit heeft u gemakkelijk toegang tot de stad, waardoor het de ideale plek maakt om te verblijven!

Kamer bohemien in het centrum van Barcelona

Bekijk alle kamers in Barcelona

Dit leuke appartement is gelegen in de wijk van Eixample. Het biedt een heldere, zonnige en kleurrijke sfeer die u een gezellige bohemien gevoel zal geven. Het gebouw zelf is gelegen in een van de meest gerenommeerde gebieden van Barcelona en heeft een charmante en authentieke details, zoals de vloeren in klassieke cement tegels en de grote patio die rijkelijk is versierd met planten. Sinds dit flat tussen Urgell en Universitatligt bent u niet alleen centraal gelegen, maar ook zult je makkelijk andere delen van de stad bereiken, zoals Sant Antoni of de Ramblas.

Ruime eenpersoonskamer in de buurt van Sagrada Familia in Barcelona

Bekijk alle appartementen dichtbij Sagrada Familia

Voor mensen die alleen reizen en die een  budget vriendelijke appartement willen vinden, is het huren  van een kamer te huur is de ideale optie. Deze kamer is  ruim met veel licht en het is gelegen in een appartement dat een gezellige sfeer biedt. De kamer heeft een eenpersoonsbed en beschikt over alle nodige voorzieningen, zoals een kledingkast en een eenvoudige, maar stijlvolle inrichting. Het appartement zelf is gelegen op 5 minuten afstand van de Sagrada Familia, een van de belangrijkste bezienswaardigheden van Barcelona, dat niet gemist mag worden! De rest van het appartement is prachtig ingericht met een grote en uitnodigende woonkamer en eetkamer.

Retro ruimte in het hart van Eixample

Bekijk alle appartementen in Eixample

Deze kamer kan alleen maar worden omschreven als de ultieme retro-chique ervaring. De originele decoratie en vintage stukken, zoals de industriële badkuip maken het uniek. De kamer is gevuld met licht dankzij de enorme ramen die een warme gloed aan de sfeer van de slaapkamer geeft. Ideaal gelegen nabij de Rambla de Catalunya vindt u een breed scala aan winkels, restaurants en bars om uit te kiezen.

Accommodatie Barcelona

xavi: Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!