Home / Verblijf / Kamers in Barcelona
Student Apartments and Rooms in Barcelona

Kamers in Barcelona

Barcelona is een van de populairste bestemmingen voor Europese studenten, met een eeuwenoude cultuur, een goede reputatie, een bijna perfect klimaat en een geweldig nachtleven zijn slechts enkele factoren die duizenden studenten elk jaar motiveren om naar de op een na grootste stad van Spanje te komen. Wij bieden u de beste studenten appartementen in Barcelona aan.

Spaanse cursussen en uitwisselingsprogramma’s zoals Erasmus zijn de meest voorkomende onder studenten. Business scholen zijn ook heel populair, sterker nog, een paar van de business scholen van Europa zitten in Barcelona. Scholen zoals ESADE, EAE, ontvangen elk semester duizenden internationale studenten vanuit wel 30 verschillende landen en die cijfers blijven groeien. Dit heeft Barcelona ook een ander profiel gegeven, die van het bedrijfsleven, wat veel ondernemers, bedrijven en expats aantrekt.

Het plannen van een jaar of semester in het buitenland is niet gemakkelijk. Als alles geregeld is, zoals je school, papieren, vliegtickets etc., blijft de grote vraag; Waar ga ik wonen? Dit is het onderdeel van het plan waar veel studenten bang voor zijn.

Natuurlijk is het eng om te kiezen waar je de komende maanden gaat wonen, vooral als dat in een stad als Barcelona is. Er zijn een aantal dingen waar je op moet letten en jezelf af moet vragen voordat je met je zoektocht naar een woonplek begint.

Kamers in Barcelona

Waar ga ik naar zoeken? Ga ik huren bij een makelaar? Of een lokale eigenaar? Hoe kom ik met hen in contact? Wil ik een appartement voor mezelf? Wat is mijn budget? Wordt het een appartement, of een slaapzaal? Andere belangrijke vragen zijn: Ben je al bekend in Barcelona en de buurten en wijken? Waar is school gevestigd? Wil je liever dicht bij school of in het centrum?

Als je al deze vragen voor je zelf hebt beantwoord, heb je je zoektocht al voor een groot deel achter de rug.

In een grote stad als Barcelona is het lastig om accommodatie te vinden, zeker voor studenten. Dat is de reden waarom wij zijn gespecialiseerd in korte termijn accommodatie, waardoor we het proces eenvoudig, probleemloos en gemakkelijk maken.

We bieden volledig ingerichte appartementen, van studio’s tot grote appartementen voor groepen en ook kamers in gedeelde appartementen met Spaanse studenten en gezinnen.

Het laatste type van de accommodatie, lijkt de voorkeur te hebben onder studenten, ten eerste omdat het goedkoper is (de prijs is vaak inclusief kosten) en ten tweede, studenten hebben liever een studenten appartement vanwege de sfeer en de uitwisseling van internationale ideeën en talen.

Hier hebben we een paar meningen van studenten die ervoor kozen via ons een appartement te huren:

Het was de beste beslissing voor mijn verblijf in Barcelona. Het appartement was perfect voor studenten; veel ruimte, een gigantische bank en tv, twee badkamers, een grote keuken en twee koelkasten. Ik voelde me zo op m’n gemak dat ik niet eens doorhad dat ik met vijf andere studenten woonde. Nog iets geweldigs; de twee terrassen. Perfect om echt te genieten van de sfeer van Barcelona.
Corine

De verdieping was perfect voor gedeelde kamers, perfect voor het studentenleven in Barcelona. Om eerlijk te zijn, had ik niet om een betere locatie kunnen vragen. Ik heb de kamers van mijn klasgenoten gezien en ik was zo blij dat wij via Barcelona-Home hebben geboekt! Mijn kamer was geweldig! Een 100% aanrader.
Tom

Hey, ik woonde in Barcelona voor drie maanden als uitwisselingsstudent. En ik wilde even zeggen dat mijn tijd geweldig was dankzij mijn huisgenoten. Leuke momenten en geweldige feestjes! Bedankt voor alles!”
Alex

 

Are you looking for a great accommodation in Barcelona? Look no further, we have what’s right for you!

screen map apartments 4 stars

button1 button2-1

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven