Home / Verblijf / Kamers en gedeelde appartementen in Barcelona
Rooms and shared apartments in Barcelona

Kamers en gedeelde appartementen in Barcelona

Als je gaat verhuizen naar Barcelona voor de eerste keer dan is het huren van een een gedeeld appartement een geweldige manier om nieuwe mensen te ontmoeten. De huurprijs per kamer begint al vanaf €250. Wij bieden twee soorten accommodaties aan: kamers te huur per dag en kamers te huur per maand. De appartementen zijn gelegen in veilige buurten en dichtbij de universiteiten van Barcelona. Deze appartementen zijn dus perfect voor studenten die besloten hebben om een semester te gaan studeren in Barcelona!

 

Wie huurt een kamer in een gedeeld appartement?

De kamers worden vaak gehuurd door werkende jongeren, studenten, stagiaires en toeristen die gedurende enkele maanden in Barcelona wonen. Je kunt er voor kiezen om een flat te delen met Spaanstaligen om zo jezelf de mogelijkheid te geven om Spaans te leren of om jouw Spaans te verbeteren! Bovendien is er een leeftijdsgrens van 35 jaar voor de mensen in deze flats.

 

Hoe zijn de gedeelde flats?

Rooms for rent in shared apartments in BarcelonaDe meeste flats zijn nieuw gerenoveerd en volledig gemeubileerd en uitgerust. Je zult jouw eigen kamer hebben, de keuken, woonkamer en de badkamer zal gedeeld moeten worden met huisgenoten. De meeste flats hebben internet en TV en hebben een wekelijkse schoonmaakservice om ervoor te zorgen dat jouw verblijf comfortabel is. De gedeelde flats hebben een maximum van 6 kamers.

 

.

.

Voorzieningen en diensten die veel van de appartementen beschikken zijn:

Centrale locatie
Dichtbij metrostations en bushaltes, dit maakt het reizen door de stad erg gemakkelijk
Gemeubileerd en uitgerust zodat je jezelf meteen kunt settelen
Internet
Parkeren
TV
Airconditioning
24/7 klantenservice

Gebruik de zoekmachine of neem contact met ons om een kamer te vinden.

 

Are you looking for a great accommodation in Barcelona? Look no further, we have what’s right for you!

screen map apartments 4 stars

button1 button2-1

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven