Home / Over Barcelona / Kabelbaan van Tibidabo
feature

Kabelbaan van Tibidabo

Tibidabo Park is een leuk en spannend attractiepark voor de hele familie en de reis daar kan ook best avontuurlijk zijn. Nadat je de tram (Tramvia Blau) of de bus (nummer 196) neemt, kun je de kabelbaan van Tibidabo nemen tot de top van Tibidabo. De kabelbaan van Tibidabo linkt de Tramvia Blau aan het park en gaat om het half uur. Het is een van Spanje haar oudste kabelbanen en opende in 1901 zijn deuren, tegelijkertijd met de blauwe tram. De baan biedt een makkelijke en snelle weg om het park te bereiken.

Vind nu uw accommodatie!

De kabelbaan van Tibidabo is een kwartier voordat de Skywalk opent geopend, en hij sluit een kwartier nadat de Skywalk dichtgaat. In februari is de kabelbaan geopend in de weekenden en van maart tot en met december elke dag. Het gehele jaar door zijn de wagentjes van de baan gedecoreerd in leuke designs dus zorg ervoor dat je de mooiste eruit kiest! Dit draagt allemaal bij aan de spanning van een bezoek aan Tibidabo omdat het park op je wacht op de top van de berg. Natuurlijk is het park niet het enige te zien daar, er zijn ook spectaculaire uitzichten over de hele stad! Ook is er een kerk waar je een nog gunstigere plek kunt vinden om de ongelooflijke stad te bewonderen van veraf.

Een retour ticket kost €7.70, maar als je het park ook gaat bezoeken kun je een korting krijgen wanneer je kaartjes koopt voor het park.

Hoe bij de kabelbaan van Tibidabo te komen?

Het is erg gemakkelijk om de kabelbaan te bereiken en het is mogelijk om hem te bereiken via Tramvia Blau of bus nummer 196.

Accommodatie Barcelona

Bekijk alle

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

over-barcelona transport-over-barcelona

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven