Home / Index / Clubs / Jamboree
Jamboree

Jamboree

JamboreeBeschrijving

Deze legendarische club is gelegen net naast de Ramblas en het is dé plaats om naar toe te gaan als u live jazz muziek wil horen. In de 60’s, de grootste artiesten die hier hebben opgetreden zijn Chet Baker, Ella Fitzgerald en Lionel Hampton. Het is dus niet raar dat Jamboree zo’n goede reputatie heeft. Jamboree is toegekend voor zijn promotie van kwaliteitsmuziek en voor het hebben van de beste jazz programmering door de Association of Jazz Music of Catalunya en de SGAE. U zal niet alleen jazz horen, na de live optredens wordt het een club. Beneden kunt u dan dansen op hiphop, R&B en populaire funk, terwijl er boven Spaanse en Latijnse beats worden gedraaid.

Type: club
Address: Placa Reial 17 – 08002 Barcelona
E-mail: [email protected]
Info & reservations: (+34) 933191789
Web: www.masimas.com/jamboree
Hours: n/a

Vind nu uw accommodatie!

Kaart

GASTENLIJST: Om op de gastenlijst te staan kunt u een e-mail sturen naar [email protected] Maximaal 3 gasten per naam! Geef a.u.b. de naam van de club en uw voornaam plus het aantal gasten dat u meeneemt aan.

Bijvoorbeeld: Jamboree: Maria +3Accommodatie in Barcelona

Bekijk alle

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

clubs-nl-index index party-nl vrije-tijd

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven