Home / Verblijf / Jaarlijkse verhuur
Yearly rentral

Jaarlijkse verhuur

Verhuur lange termijn

DE BESTE SERVICE VOOR UW WONING

Barcelona Home is een van de toonaangevende bedrijven in de wereld van hoogwaardige vastgoedcommercialisering. Ons ongeëvenaarde netwerk van eersteklas contacten, premium klanten en de know-how van onze consultants zijn de beste basis voor de succesvolle marketing van uw woning. We bieden u graag de meest optimale verkoopstrategie voor uw huis. Vertrouw op de beste en neem contact op met ons!

 • Appartementen
 • Penthouse
 • Studio’s
 • Huizen
 • Commerciële ruimte
 • Kantoren
 • Parking

 

Wie zoeken we?

– Eigenaren van gemeubileerde en ongemeubileerde woningen in de stad Barcelona of in de omgeving.
– Eigenaren die hun appartement willen verhuren voor een lange tijd met minimale operationele kosten.
– Momenteel is de minimale huurperiode voor de eigenaar 3 jaar, met uitzondering van bijzondere omstandigheden.

.
Wat zijn de voordelen voor onze verhuurders?

Onze managers weten perfect de kenmerken en de situatie van de markt in elk gebied van Barcelona. Je zult in staat zijn om te profiteren van uw ervaring. We hebben de loyaliteit gewonnen van een breed portfolio van professionele huurders, gezinnen en individuen, die ons kennen en ons bereikte “keurmerk” vertrouwen. Als eigenaar heeft u een bevoorrechte en persoonlijke toegang tot een “online intranet” dat u zal toestaan om de situatie van uw woning op elk moment te kunnen controleren. Deze tool stelt u in staat om de huidige en langlopende huurcontracten, alle maandelijkse nederzettingen, facturen, certificaat van jaarinkomen voor de presentatie van IRPF of venootschapsbelasting te downloaden, contact op te nemen met uw persoonlijke manager in real time, etc.

Van tijd tot tijd ontvangt u onze nieuwsbrieven en zo nu en dan ook “flashnews” dat u op de hoogte houdt van de meest relevante nieuwsberichten over de vastgoedmarkt en nieuws over Barcelona Home.

 1. We werken een marketingconcept uit op maat van uw woning.
 2. U profiteert van de uitstekende marktkennis van onze vastgoedadviseurs.
 3. Uw individuele ambities zijn altijd onze prioriteit.

Daarnaast hebben we een sterke aanwezigheid in de rest van Europa, Rusland en Latijns-Amerika.

Wij analyseren en selecteren zo strikt mogelijk de profielen van potentiële huurders. We zullen alleen de bestanden presenteren die onze filters zijn doorlopen.

.

We bieden twee producten:

 • Verhuurservice: omvat de marketing van uw flat om de ideale kandidaat te vinden, en de formalisering van de desbetreffende lease. Deze dienst heeft geen exclusiviteit en is gratis.
 • Verhuur en beheer service: Wij staan in voor het beheer van uw woning. Deze dienst zal u toelaten om de “online intranet” te gebruiken en is een “persoonlijke manager” die verantwoordelijk is voor het verzorgen van uw appartement en om u up-to-date te houden met de nodige informatie.
.

Evaluatie verzoek

Ons team van professionals kan u voorzien van een gedetailleerde evaluatie / waardebepaling van uw woning. Om dit te doen, vul dan het verzoek tot evaluatie / waardering in met alle nodige gegevens en wij zullen u zo snel mogelijk beantwoorden. Als u vragen hebt over dit proces, neem dan contact met ons op.
.
.

tools 2

Decoratie en renovatie dienst
Om uw inkomsten te maximaliseren, of om te verhuren of te verkopen, bieden wij decoratie en renovatie services. Wij kunnen een budget opmaken zonder verplichting.

 

affiliate program

Verzekeringsdienst 
We bieden u een verzekering die alle onvoorziene gebeurtenissen die kunnen opduiken tijdens uw verblijf dekt.

We werken 365 dagen per jaar om aan al uw verwachtingen te kunnen voldoen!

Om contact op te nemen met Barcelona Home, vul onderstaand formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Contacteer ons of bezoek  n we zullen u persoonlijk verder helpen.

NEEM CONTACT MET ONS OP
 • +34 93 423 12 70
 • [email protected]
 • Maandag – Zondag 10:00h – 19:00h

Are you looking for a great accommodation in Barcelona? Look no further, we have what’s right for you!

screen map apartments 4 stars

button1 button2-1

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven