Home / Cultuur / Eten en Drinken / Meest Instagram-waardige restaurants in Barcelona
Meest Instagram-waardige restaurants in Barcelona

Meest Instagram-waardige restaurants in Barcelona

Je komt naar Barcelona en je wilt graag de meest Instagram-waardige restaurants in de stad vinden. We’ve got your back! Elk jaar komen er duizenden toeristen naar Barcelona om de stad te bezoeken en iedereen komt terug met dezelfde foto’s. Daarom hebben wij de leukste, lekkerste en meest Instagram-waardige restaurants in Barcelona voor je op een rijtje gezet, zodat jij je Instagram kunt vullen met de meest gave foto’s van jouw tripje naar Barcelona!

Het team van Barcelona Home heeft de beste plekken voor je opgezocht met een geweldig uitzicht, heerlijk Catalaans of zuid Amerikaans eten en een fantastische setting. Ga heerlijk genieten van deze verborgen plekjes en vergeet niet om je camera mee te nemen!

MartinezHappyCanadaDay

Martinez is een gastronomisch georiënteerd restaurant in Montjuic. Het restaurants is gespecialiseerd in Paella, gegrild vlees en zee georiënteerd eten. Het restaurant ligt direct op de helling van een berg waardoor je heerlijk kunt genieten van het geweldige uitzicht over Barcelona! Het is een rustige locatie waar je volop kunt genieten van de traditionele Spaanse keuken of, vrijdags, tussen 15:00 en 19:00 uur heerlijk kunt relaxen tijdens één van de DJ sets door DJ Pranko.

Openingstijden: elke dag van 13:00 tot 01:30 uur
Adres: Carreta de Miramar, 38 – 08038 Barcelona
Prijs: €€€

Flax & Kale

Against the waves
Flax & Kale is een koffiebar en restaurant in één gebaseerd op gezonde voeding, dat ook nog eens heerlijk smaakt. Tachtig procent van de recepten is plantaardig en de overige twintig procent aan recepten wordt gemaakt met visolie. Alle recepten zijn zo samengesteld dat ze een gezonde en voedende waarde hebben. Wij adviseren je de volgende brunch gerechten: eggs Benedict, avocado op toast en de muesli. Flax & Kale heeft nu twee restaurants in het centrum van Barcelona en het derde restaurant kun je in één van de H&M-winkels vinden in Passeig de Gracia. Dit laatste restaurant is voornamelijk gespecialiseerd in sappen en verschillende soorten koffie.

Openingstijden: 09:00 tot 23:00 uur voor de restaurants in het centrum en 10:00 tot 22:00 uur voor het restaurant in Passeig de Gracia
Adres: Carrer dels Tallers 74b | Passatge de les manufactures-Sant Pere Més Alt 31-33 (hoofdingang) – Trafalgar 26 (ingang Noord) | Passeig de Gracia 11
Prijs: €€

Chéri

here shall beeternal summer inthe gratefu heart
Chéri is een franse bistro met mediterrane invloeden waar de atmosfeer je doet denken aan het Parijs van de jaren ’20. De naam klinkt misschien Frans, maar je vindt hier één van de beste traditionele Catalaanse keukens, die voornamelijk gebruik maakt van producten van hoge kwaliteit. Het terras van Chéri is één van de stilste plekjes in Eixample, dus het zal geen verrassing zijn dat de Barcelona socialisten daar hun hoofdvestiging hebben.

Openingstijden: elke dag van 08:30 tot 13:00 uur
Adres: Carrer d’Enric Granados 122
Prijs: €€€

Bananas

Against the waves
Humor, positieve vibes, diverse kleuren en Zuid-Amerikaanse muziek is wat dit tropische restaurant Bananas definieert. Verwacht een internationale Caribische keuken met een oosterse kant. Kip curry, garnalen, krabben, burrito’s, allemaal gemaakt met verse ingrediënten die je de trek helemaal zullen doen vergeten.

Openingstijden: 12:00 tot 02:00 uur
Adres: Carrer de la Fusina 7
Prijs:

La Boqueria

Barcelona Home

La Boqueria is de bekendste markt van Barcelona, oftewel een must-see. Op deze markt kun je onder andere vers fruit, smoothies, vis, garnalen en verse oesters kopen, maar ook kun je er de Spaanse gezouten ham proberen. Dit is ook de reden dat sinds 1872 Catalanen en mensen van overal ter wereld hun boodschappen doen op deze ‘gekleurde’ markt.

Openingstijden: 08:30 tot 20:30 – op zondag gesloten
Adres: La Rambla 91
Prijs:

Chök

Sans titre (1)

Chök is een bakkerij gespecialiseerd in chocolade, waar je kunt genieten van de leukste chocolade combinaties, zoals: kronuts, cookies, chips met chocola, truffels… De best-seller is Chök; een donut gemaakt aan de hand van een gezond recept (minder suiker, minder vet, en een kortere baktijd), in wel 30 verschillende soorten.

Openingstijden: 09:00 tot 21:00 uur
Adres: Carrer del Carme 3 | Carrer dels Ramelleres 26 | Carrer dels Astúries 93 – C.C. Glories, Av. Diagonal 208
Prijs:

Palo Alto

Sans titre (1)

Palo Alto is een evenement dat elke maand plaatsvindt met onder andere lekker eten, livemuziek, exposities en een vrijmarkt. Je kunt er zelfs deelnemen aan verschillende workshops! Iedereen is welkom! Vergeet niet om je camera mee te nemen, want deze plek is erg geschikt voor het maken van een aantal leuke foto’s!

Openingstijden: elk eerste weekend van de maand van 11:00 tot 23:00 uur
Adres: Carrer dels Pellaires 30
Prijs:

Wil jij één van deze restaurants graag proberen, maar heb je nog geen plek om te overnachten tijdens je verblijf in Barcelona? Breng dan eens een bezoekje aan onze website, en vind je droom appartement!

screen map apartments 4 stars

button2 (1) button1

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

eten-en-drinken

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven