Home / Overige informatie / Huur een goedkoop appartement in Barcelona
Rent cheap apartment in Barcelona

Huur een goedkoop appartement in Barcelona

Het mooie van het zoeken naar een goedkoop appartement in Barcelona om te huren is dat er veel mogelijkheden zijn om uit te kiezen en dat u niet teleurgesteld zult zijn!

In de duurdere wijken van Barcelona, vind je al snel appartementen van rond de 30€ per nacht, afhangend van het type. Deze buurten liggen vaak dicht bij het centrum, zoals El Born, l’Eixample en Barceloneta. Deze buurten zijn geweldige opties maar als u toch iets goedkoper zoekt, hebben we hier een paar suggesties die u kunnen helpen om wat geld te besparen. De zones die we laten zien hebben vaak appartementen voor een prijs van rond de €20 per nacht.

Badalona

Badalona ligt wat noordelijker van Barcelona, langs de kust met mooie stranden. Het ligt een stuk verder weg van het centrum van Barcelona, desondanks is er een goede verbindingen met de stad doormiddel van de metro of de bus.

El Raval

Dit is net zo centraal gelegen als el Born of Barrio Gotico, maar hier is het gemakkelijker om goedkoop een appartement te huren. Het is perfect als je een combinatie zoekt van een goedkoop, maar wel in het hart van Barcelona.

Sants

Dit is een mooie buurt met heel veel winkeltjes en restaurtants, dichtbij het centrum als je gebruik maakt van het openbaar vervoer. Het is ook dichtbij Sants Estació, voor als u zin heeft om even een dagje uit de stad te gaan, bijvoorbeeld naar Sitges, Tarragona of Girona.

Les Corts

Ook al ligt het verder van het centrum, het is ook een stuk rustiger en minder toeristisch, maar met hetzelfde aantal winkels. Het belangrijkste punt om te bezoeken in deze buurt is Camp Nou, het stadion van FC Barcelona. Het ligt ook dichtbij de universiteits campus, dus een ideale plek voor studenten.

 

Are you looking for a great accommodation in Barcelona? Look no further, we have what’s right for you!

screen map apartments 4 stars

button1 button2-1

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

mas-consejos-nl

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven