Home / Verblijf / Hotels in Barcelona
Holiday Apartments in Barcelona (2)

Hotels in Barcelona

Alhoewel het huren van een hotelkamer de meest voor de hand liggende vakantieaccommodatie is, is dit alleen maar omdat mensen zich er niet van bewust zijn dat het veel goedkoper, makkelijker en comfortabeler is om een vakantie appartement in Barcelona te huren.

Wat de meeste mensen afschrikt van het kijken naar de optie op een appartement te huren is omdat zij denken dat de minimum verblijfsperiode erg lang is en zeker langer dan dat zij nodig hebben. Dit is echter onjuist. De minimum verblijfsperiode in de meeste van onze appartementen is 2 dagen.

Er zijn een aantal verschillen tussen het huren van een appartement en een hotelkamer. We zullen de grootste verschillen hier benoemen.

In een hotelkamer heeft u niet veel ruimte, u heeft alleen uw kamer en badkamer. Als u een heel appartement huurt heeft u genoeg ruimte, een woonkamer, een slaapkamer, een keuken en misschien zelfs meerdere slaap- en badkamers. In de meeste gevallen heeft u ook een privé terras, balkon of tuintje. Al kiest u één van onze kleinste appartementen dan heeft u nog steeds meer ruimte dan in de meeste hotelkamers.

In een hotel krijgt u een scala aan diensten (afhankelijk van het hotel!) wat u niet in een appartement krijgt. Deze diensten zijn bijvoorbeeld room service, wasservice, transport enzovoort. U krijgt ook een hogere prijs en krijgt dan een ontbijt buffet elke ochtend. In een appartement krijgt u deze diensten niet automatisch, maar het kan wel geregeld worden. Onze klantenservice (u kunt deze vriendelijke mensen hier vinden) zal u graag willen helpen om alles wat u nodig heeft te regelen. Waarschijnlijk voor minder dan wat een hotel hiervoor vraagt. Zelfs als een dienst “bij de prijs in zit” betaalt u hier ruimschoots voor door de huur. Het regelen van een ontbijtbuffet in uw appartement is echter wel lastig te regelen. Gelukkig heeft Barcelona duizenden kleine cafés en barretjes waar u kunt ontbijten voor slechts een fractie van wat u bij een minder-dan-gemiddeld hotel ontbijtbuffet betaald. Hotels variëren veel in kwaliteit en hun prijzen net zo. Appartement kunnen ook iets variëren, maar als we naar de basis medium versies van appartementen en hotels kijken, zijn appartementen een veel goedkopere optie, helemaal voor langere verblijven. Hotels kosten vaak een bepaald bedrag per dag ongeacht de verblijfsduur (met hogere prijzen in weekenden en vakanties) terwijl appartementen meestal goedkoper worden met verblijven van langer dan een week of maand.

In een hotel krijgt u geen privacy, behalve in uw eigen kamertje. Wanneer u wilt avondeten, van het zwembad wilt genieten (als die er is) of andere faciliteiten van het hotel wilt gebruiken wordt u omringt door andere luide gasten. Het maakt niet uit als u uw maaltijden in het hotel of in een restaurant op straat eet, er zullen altijd andere mensen om u heen zijn. Als u in een klein hotel verblijft is er misschien zelfs een avondklok of moet u aanbellen voordat iemand u ’s nachts binnen laat. In uw eigen appartement kunt u komen en gaan wanneer u wilt. Als u geen zin hebt om uit eten te gaan, dan kunt u zelf koken! Ook als u de hele dag binnen wilt blijven, ben u niet beperkt tot 1 kamer met duur en slecht roomservice eten! Ik weet wat ik zou kiezen, u ook?

 

Are you looking for a great accommodation in Barcelona? Look no further, we have what’s right for you!

screen map apartments 4 stars

button1 button2-1

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven