Home / Vrije tijd / Sport / Golven Berijden in Barcelona
Playa

Golven Berijden in Barcelona

Tijd om de waarheid te vertellen over surfen in Barcelona. Barcelona is een geweldige stad om te feesten, je kunt er heerlijk eten, er zijn enorm veel winkels, de cultuur is uniek en je kunt er veel verschillende sporten beoefenen, maar als je wilt gaan surfen kun je beter niet naar Barcelona komen! Iedereen die iets anders zegt liegt eigenlijk. Als je graag wilt leren hoe je moet surfen dan kun je dit beter niet in Barcelona proberen!

Soms zijn er golven in Barceloneta, in het gebied Ciutat Vella dicht bij W-Hotel. Dit gebied wordt ook wel Pukas genoemd. Als je toevallig tijdens een golf in het water bent is het alsnog bijna onmogelijk om deze kans te grijpen omdat je wordt omringd door tientallen beginners. Tijdens de zomer zijn er bijna geen golven in Barcelona. Als je geel graag wilt surfen in Barcelona dan is het beter om te wachten tot de herfst of winter. Helaas is het water dan gemiddeld maar 12 graden warm wat dus veel te koud is!

Wat voor de mensen in Barcelona ongelooflijke, geweldige, fantastische surf omstandigheden zijn zouden mensen in Californië omschrijven als iets tussen slecht en regelmatig. We zouden graag de liefde voor de zee en het surfen verspreiden maar moeten natuurlijk wel eerlijk blijven! Bij de Pukas surf school kun je leren hoe je op je board moet liggen en kunt peddelen maar dat is het eigenlijk wel. Als je een leuke ervaring wilt op het water in Barcelona raden wij aan om een SUP (Stand-Up-Paddleboard) tour te doen!

Accommodatie in Barcelona

Bekijk alle

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

sporten vrije-tijd

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven