Home / Cultuur / Eten en Drinken / Goedkope eetgelegenheden in Barcelona voor minder dan 10 €
food-salad-restaurant-person (1)

Goedkope eetgelegenheden in Barcelona voor minder dan 10 €

In Barcelona vindt u een ruime keuze aan bars en restaurants met allerlei soorten gerechten uit de hele wereld. Helaas, de prijzen zijn er ook stil. Als u een eten liefhebber op een budget bent of u gewoon niet teveel geld in een restaurant doorbrengt, blijf lezen! Wij hebben voor u een lijst gemaakt van goedkope eetgelegenheden in Barcelona voor minder dan 10 €.

Chen Ji 

Grote porties heerlijk Chinees eten tegen zeer lage prijzen. Dit komt in Chen Ji – een van de meest populaire en lekkerste Aziatische restaurants in Barcelona! In hun menu vindt u meer dan 100 gerechten; van klassieke noedels, gefrituurde rijst en aromatische soepen tot bijzondere, traditioneel Chinees eten, zoals kwallensalade, eendentongen of koeibellen. Een gemiddelde prijs van de meeste gerechten bedraagt ongeveer 5 €!

Adres: Carrer d’Alí Bei, 65

Chen Ji Barcelona

Can Paixano

Can Paixano een zeer authentieke Spaanse bar zit in de oude visserswijk van Barceloneta. Sinds 1969 is Can Paixano gespecialiseerd in haar beroemde Cavas (mousserende wijnstok) en Spaanse stijl snacks. De plaats is erg klein, het heeft geen zetels en meestal zijn er veel mensen die hard spreken, dus wees klaar voor deze typische Spaanse ervaring! U kunt hier warme broodjes en hamburgers krijgen voor maximaal 3 € en een aantal lokale vleeswaren, kaas en tapas voor ongeveer 3 – 4 €. Bovendien, voor een glas van hun geweldige huis cava betaalt u slechts 1,10 €.

Adres: Carrer de la Reina Cristina, 7 (Barcelonata) / Carrer Castillejos, 158, Pl. Glòries (Eten terrace in Els Encants Market)

Can Paixano

La Malandrina

Een andere goede keuze voor goedkoop eten in Barceloneta is La Malandrina. Een klein restaurant voor vleesliefhebbers met een grote eetlust! Deze Argentijnse-Uruguayaanse plaats serveert een zeer goede kwaliteit steaks tegen betaalbare prijzen. Voor 9 € krijgt u kort ribbetjes, kippenborst, mantel of rokbiefstuk. Alle vergezeld van een salade, rijst of aardappelen, en zelfgemaakte dressing. Als u niet op een budget bent, moet u ook hun anderen gegrilde specialiteiten proberen.

Adres: Carrer de l’Almirall Cervera, 5

La Malandrina

Tacos Tacos

Twee kleurrijke restaurants in de buurt van elkaar in het district Poble Sec. Tacos Tacos serveert, zoals zijn naam aangeeft, Mexicaans eten. We houden van deze plek voor hun wekelijkse promoties. Op maandag en dinsdag kunt u alle tacos voor 1 euro hebben. Op woensdag betaalt u 1,5 € en 1 € voor een bier en shot van tequila. Een margarita op deze dag kost slechts 3 €! Het is een perfecte plek om met vrienden te chillen, te drinken, te eten, zonder teveel geld te besteden.

Adres: Carrer de Tapioles, 9 and Carrer de Tamarit, 85

Tacos Tacos

Bo de B

Waarschijnlijk een van de goedkoopste restaurant voor gezond eten in Barcelona. Voor Bo de B is er altijd een wachtrij en het is niet zonder reden! U kunt here, salades, enorme broodjes en warme snacks eten. Alle ingrediënten zijn vers, er worden gerechten voor u klaar en zeer snel geserveerd. Het is een uitstekende optie voor zowel veganisten, vegetariërs en degenen die van vlees houden.

Adres: Carrer de la Fusteria, 14

Zrzut ekranu 2017-09-19 o 13.11.35

König

Deze plek zal je zeker verrassen. König, vanwege zijn fancy en moderne locatie ziet er vrij duur uit. In feite is het helemaal niet! Het restaurant heeft een zeer mooi menu met salades, combinatieschotels, Spaanse tapas en geweldige hamburgers. De laatste kosten minder dan 4€ per stuk. Rest van de gerechten zijn ook goedkoop. Bovendien is het personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Het is een genoegen om daar een ontbijt, lunch of diner te hebben!

Adres: Rambla de Catalunya, 5 / Carrer de la Fusina, 3

Zrzut ekranu 2017-09-19 o 14.14.07

100 Montaditos

Een van de meest populaire Spaanse fastfoods. 100 Montaditos Het is een restaurantketen die meer dan 100 soorten mini-sandwiches (montaditos) serveert en een goedkoop bier of zoete fijne tinto de verano. Voor elke sandwich en alcoholische drank betaalt u van 1 tot 1,5 euro. Hun restaurants zijn altijd vol jongeren en studenten genieten here van hun nacht met goedkoop bier en snacks.

Adres: Plaça d’Urquinaona, 1 /  Rambla del Raval, 41 /  Rambla de Catalunya, 11 /   Rambla del Poblenou, 76,  and more.

100 montaditos (1)

La Sureña

Een populairste franchise restaurant in Barcelona. Spaanse Tapas- en Visgerechten tegen redelijke prijzen. U kunt er wat garnalen, octopus, paella, vleesgerechten en andere warme snacks proberen. leuke plek voor studenten en grote groepen.

Adres:  Carrer dels Tallers, 70 /  Ronda de Sant Pau, 79 / Passeig de Sant Joan, 77 / Maremagnum, Moll d’Espanya, 5

La Surena

N.A.P Neapolitan Authentic Pizza

Geweldige, authentieke pizzeria met twee restaurants in Barcelona. Een in het hart van Born en seconden, naast Barceloneta. Hun pizza is bereid met Napolitaanse traditie en het is gebakken in houtoven. Zowel smaak en prijs zijn echt goed. Een ander voordeel van N.A.P is altijd vrolijk Italiaans personeel. Vanuit dit restaurant ga je altijd met volle maag en met een glimlach naar huis.

Address:  Av. de Francesc Cambó, 30 (el Born) / Carrer del Baluard, 69 (Barceloneta)

nap barcelona

 

Carrer de Blai 

Carrer de Blai is het naam van een straat in Poble Sec district, met vele kleine bars. Het karakteristieke doel voor hen is dat ze pinchos bedienen, een soort tapas die bestaat uit een stukje stokbrood met verschillende ingrediënten. Voor elke pinchos betaalt u van 1 tot 2,5 € en u moet ongeveer 4 ben je vol. Ga gewoon door Carrer de Blai, kijk naar de tapas die op de balie staan en kies diegene die je het leuk vindt. Onze favorieten zijn L’Angolino, Pincho J en Blai 9.

Address: Carrer de Blai

Pinchos Carrer Blai

 

Ken jij een ander goed en goedkoop restaurant in Barcelona? Deel het met ons!

 

 

Dutch-buttonview more apartments dutch

 

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: Barcelona-home

Barcelona-home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

eten-en-drinken

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven