Home / Verblijf / Goedkope appartementen in Barcelona
Cheap Apartments in Barcelona

Goedkope appartementen in Barcelona

Wanneer het de tijd is om de zomervakantie te boeken spelen vele factoren zoals goed weer, een gezellige plaats en natuurlijk moet het goedkoop zijn een grote rol. Barcelona heeft het allemaal; de Catalaanse hoofdstad heeft heeft heerlijk mediterraans weer, lange stranden en  een onweerstaanbaar nachtleven. Maar boven alles zijn de prijzen zeer vriendelijk  geprijsd qua accommodatie. Als je kijkt naar een onafhankelijke, private maar je wilt niet al je geld daar aan besteden, Kijk dan naar bedrijven die accommodaties verhuren. Barcelona heeft verschillende districten met een andere kijk op de stad. Zo zijn er Ciutat Vella, Eixample, Sants-Montjuïc, Les Corts, Sarrià-Sant Gervasi, Gràcia, Horta-Guinardó, Nou Barris, Sant Andreu, Sant Martí. In al deze districten kan je een goedkope accommodatie vinden die je zoekt.

Hier vind je een aantal verbluffende goedkope appartementen in Barcelona.

 

Vind nu uw accommodatie!

Studio voor twee in Barcelona

Vanaf      60€ / NACHT

Studio for two in Barcelona

Deze herkenbare studio bevind zich in het rustige en welvarende gebied van de stad, Sarria Sant Gervasi. Wanneer je binnen komt vind je een open ruimte dat aangekleed is in de Scandinavische style waar witte en bruine kleuren domineren. De twee ramen geven veel daglicht, knus en functioneel, het is deze plek is perfect en je zit in de buurt van vele clubs en restaurants.

License : HUTB-011523

Nederlands

Appartment nabij Camp Nou

Vanaf      58€ / NACHT

Apartment near Camp Nou Barcelona

Dit goedkope appartement ligt in het district van Sants-Montjuïc. Het appartement is goed belicht met daglicht, het is er knus en modern met classic afwerking. Voor deze betaalbare flat wat volledig gerenoveerd is maar nog steeds bevat het de stenen muren van daarvoor. De twee charmante slaapkamers zijn de perfecte plek om te relaxen na een drukke dag. Met de volledig ingerichte keuken bied alles wat je nodig hebt voor de Spaanse keuken. En als je nog meer wilt genieten, kun je chillen op het balkon!

License : HUTB-003937

Nederlands

Appartement voor 4 personen in Barcelona

Vanaf      59€ / NACHT
Vanaf   990€ / MAAND

Apartment for 4 people in Barcelona

private and cosy apartment close to the center of barcelona

 

Als je een koopjes jager bent, kan je deze unieke kans niet laten liggen. Dit appartement ligt naar het  Hospital de Sant Pau, dichtbij de  Gracia buurt en de Sagrada Familia. Grote kamers allemaal gedecoreerd met moderne maar beperkt aangekleed omdat iedereen weet “Minder is Meer” en deze quote past dit huis perfect. Dit goedkope appartement is een open concept, perfect voor groepen of vrienden of een grote familie wie het meest uit het verblijf in Barcelona willen halen.

License : HUTB-002560

Nederlands

Accommodatie in Barcelona

view more apartments dutch

Enregistrer

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven