Home / Index / Activiteiten / GoCar Tours – spannende manier om de stad te verkennen
GoCar Tours

GoCar Tours – spannende manier om de stad te verkennen

GoCar Tours

Op zoek naar een nieuwe manier om de stad te bezichtigen? Probeer eens de kleine, gele wagentjes. GoCar tours in Barcelona is een nieuwe en spannende manier om de stad te verkennen zoals u dat nog nooit eerder heeft gedaan. De kleine converteerbare autootjes nemen u mee door de stad zodat u alles zelf kunt gaan verkennen. Het heeft een ingebouwd GPS systeem dat u vertelt waar u heen moet gaan en het geeft u informatie over de bezienswaardigheden in Barcelona.

De autootjes zijn slim, dus u kunt lekker gaan zitten en ontspannen terwijl u door de stad cruiset. Met de GoCar kunt u kiezen wat u wilt bezichtigen en wat niet. Als u niet veel tijd heeft, kan u de stad zien in minder dan een uur. Echter duurt een gemiddelde tour ongeveer 2 uur en 30 minuten en de GoCar kan maximaal 60 kilometer per uur rijden. Verschillende types worden aangeboden en zelfs verschillende evenementen. U kan bijvoorbeeld kiezen voor een tour met het strand, het stadscentrum en langs alle winkels voor 2,5 uren waarbij de ARC DE TRIOMF en DIAGONAL DE MAR inbegrepen zijn.
U kan ook kiezen voor een trip van 3 uur met alle bekende werken van Gaudi.
Verder heeft u nog de All Inclusive Tour waarin alle attracties, activiteiten, eten- en shoppingactiviteiten gecombineerd zijn. Het autootje is ontworpen voor 2 personen, maar er is plaats voor uw bezittingen in de achterbak. Het is uw eigen toestel, dus u hoeft niet in de hete zon te wachten op de bus. Ook kunt u door smalle straatjes rijden, terwijl bussen en andere vervoersmiddelen dat niet kunnen. De navigatie is aan u!

Bekijk hun aanbod om alle verschillende tours te bekijken!

Als u wil, kunt u de gesuggereerde kaart volgen, of u kunt gewoon gaan naar waar u maar wil. De GoCar is beschikbaar in het Engels, Spaans, Catalaans, Frans, Portugees, Russisch, Duits en Italiaans. U moet tenminste 21 jaar oud zijn om dit voertuig te mogen huren. Voor meer informatie, kijk op de website.
In de prijs zit een volle tank inbegrepen en u moet hem niet voltanken wanneer u het voertuig terug wilt inleveren. Twee bestuurders moeten geregistreerd zijn, een derde partij als verzekering en helmen zijn verplicht. U heeft ook een geldig rijbewijs nodig om deze voertuigjes te huren. Als u niet van Europa bent, kan een internationaal rijbewijs gebruikt worden. Voor 15 euro kan Go Car Barcelona uw rijbewijs vertalen om in Spaanstalige landen te gebruiken voor een jaar.

Korting voor GoCar met Barcelona Home

Als u boekt met Barcelona Home, kan u tot 10% korting krijgen. Het enige wat u moet doen is de promotiecode “BCNHOME” intypen wanneer u online boekt! De korting is maar voor 3 uren geldig: Barcelona Experience; Discover GAudi; Beach and shopping.

 

Accommodatie Barcelona

Bekijk alles

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

activiteiten-index tours-index vrije-tijd

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven