Home / Beste plaatsen / Gezond uit eten in Barcelona
Healthy food restaurants Barcelona

Gezond uit eten in Barcelona

Naast de heerlijke Spaanse tapas en Catalaans eten, heeft Barcelona nog meer te bieden. Denk aan gezond, vegetarisch en biologisch in alle soorten en maten. Het gezonde eten in Barcelona is zo kleurrijk en smaakvol dat zelfs de vleeseters onder ons het willen proeven. Nu begrijpen wij het als je niet precies weet waar je dit gezonde voedsel kunt halen. Daarom hebben wij wat suggesties op een rijtje gezet.

Ervaar gezond eten in Barcelona bij een van de volgende restaurants:

Perita Flexfood & Juices

Perita Flexfood & Juices
Geniet van de gezonde keuken van het Perita Flexfood and Juice restaurant. Het restaurant biedt gezond en biologisch eten, ook voor vegetariërs. Probeer eens hun beroemde hummus, kleurrijke salades, smaakvolle bagels en nog veel meer. Naast een maaltijd is er de mogelijkheid om voor een gezonde smoothie te gaan vol vitamines. Indien nodig na een lange dag is er ook een ‘energy shake‘. Heb je weinig tijd? Geen probleem, het is ook mogelijk om eten en drinken mee te nemen voor onderweg.

Momenteel hebben wij een speciale deal voor alle klanten van Barcelona Home!

Download en toon flyer aan het personeel en krijg 20% korting op een brunch gerecht wanneer je dit koopt voor 12€. Elke dag in te leveren tussen 10:00 uur en 14:00 uur.

Adres: Carrer de Casanova, 19, 08011 Barcelona
Openingstijden: Maandag, Dinsdag, Donderdag, Vrijdag en Zaterdag 10:oo uur – 22:00 uur, Woensdag – gesloten, Zondag van 11:00 uur – 15:30 uur
Telefoonnummer +34 938 07 28 56

Flax and Kale

flax-and-kale

De gezonde en flexitarische keuken van Teresa Carles met haar doel om te laten zien dat gezond koken ook intens lekker kan smaken.Het restaurant beschikt over een ruime keuze van gezond en/of vegetarisch eten en gezonde en vitaminerijke smoothies. Ze maken kleurrijke gerechten zoals de roze zalm met mini burgers in de bovenstaande foto. Ook kunt u op de menukaart een grote selectie van rauw en op planten gebaseerd eten vinden zoals soep, salades, pasta en nog veel meer. En vergeet bij een bezoek niet de Kale Chips snack te proeven!

Adres: C/ Tallers 74B, 08001 Barcelona, Spain
Openingstijden: Maandag – Vrijdag 9.30 uur – 23:30 uur, Zaterdag – Zondag 10:00 uur – 23:30 uur
Telefoonnummer: +34 933 17 56 64

Accommodaties in de buurt vindt u op onze pagina: Appartementen in Raval!

Zero KM

Zero KM
Zero Km is een gezonde diner- en lounge ervaring. Heerlijk Catalaans eten met een Mediterraanse keuken. Hier kunt u een moderne selectie vinden van Mediterraanse gerechten, sterke, handgemaakte drankjes en versgeperste sapjes. In de menu kaart kunt u verschillende gourmet pizza’s en gezonde sappen en smoothies vinden. Deze keuken is gezonder, groener en vol van smaak.

Adres: Carrer es la Ribera 18, 08003 Barcelona, Spain
Openingstijden: Zondag – Woensdag 12:30 uur – 01:00 uur, Donderdag 12:30 uur – 02:00 uur, Vrijdag – Zaterdag 12:30 uur – 03:00 uur
Telefoonnummer: + 34 932 69 31 00

Accommodaties in de buurt vindt u op onze pagina: Appartementen in Born!

The Green Spot

the green spot (1)

 
Een reis over de wereld, een beleving door de jaren heen, een smaakvolle ervaring. Dit kun je vinden bij The Green Spot. Dit restaurant is gefocust op gezond, vegetarisch eten. Met hun motto: “Laat eten een medicijn zijn en laat het medicijn eten zijn” hebben zij iets te bieden voor zowel vegetariërs als niet-vegetariërs. In hun menu kaart vind je allerlei gerechten uit diverse culturen op een vegetarische wijze bereid.

Adres: C. de la Reina Cristina 12, 08003 Barcelona
Openingstijden: Monday – Friday 12.30 pm – 12 am, Saturday – Sunday 1 pm a 12 am
Telefoonnummer: +34 938 02 55 65

Accommodaties in de buurt vindt u op onze pagina: Appartementen in Barceloneta!

Tarranà

tarrana

Tarannà opende haar deuren in 2012 en werd al snel een ‘benchmark’ van Sant Antoni te Barcelona. Ze maken gezond en smaakvol eten vanuit de oven, zonder het gebruik van oliën en seizoensgebonden producten. Ze verzorgen veel tijd en aandacht aan details en het menu verandert het hele jaar door. Locale gasten zijn er helemaal weg van en houden van de vriendelijke sfeer. Tatannà is de gehele dag geopend en is daarom ook geschikt voor ontbijt, lunch en diner. Ook is er ruimte voor grote groepen met een specifiek (gesloten) menu.

Adres: Calle Viladomat 23, 08015 Barcelona
Openingstijden: Zondag – Maandag 10:00 uur – 17:00 uur, Dinsdag – Woensdag 9:00 uur – 00:00 uur, Donderdag – Zaterdag 9:00 uur – 01:oo uur
Telefoonnumer: +34 931 061 193

Accommodaties in de buurt vindt u op onze pagina: Appartementen in Sant Antoni!

Bo de B

b de bo

 

Bo de B is een restaurant gericht op diverse culturen zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Dit zaakje heeft erg veel baat bij mond tot mond reclame en is gebaseerd op vers gebakken brood en frisse salades met variërende producten die smaken combineren uit Griekenland, India, Afrika en Europa. Dit familiebedrijf bestaat nu al 6 jaar en hier zijn diverse professionals bij aangesloten die zorgen voor de hoge kwaliteit van uw maaltijd.

 

Adres: C/Fusteria 14, 08002 Barcelona, Spain
Openingstijden: Maandag – Donderdag 12:00 uur – 00:00 uur, Vrijdag – Zaterdag 12:00 uur – 01:00 uur, Zondag 12:00 uur –  19:00 uur
Telefoonnummer: +34 93 667 49 45

Accommodaties in de buurt vindt u op onze pagina: Appartementen in Barrio Gotic!

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: Barcelona-home

Barcelona-home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

beste-plaatsen eten-en-drinken

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven