Home / Cultuur / De Leukste Flamenco Shows in het Centrum van Barcelona

De Leukste Flamenco Shows in het Centrum van Barcelona

Zoek je naar passie tijdens je verblijf? Na het vinden van je apartement in barcelona is het leuk om een flamencoshow te bekijken. Passie, sensatie en arrogantie gewikkeld in soulvol dansen. Traditionele Spaanse cultuur gevestigd in Zuid-Spanje in Andalusië, vermengd met de opera van Barcelona. Je zult er een onvergetelijke herinnering aan bewaren.

flamencobarcelona3

Teatre Poliorama is gelegen op twee verschillende locaties in het centrum van Barcalona. Het is vlak bij de Rambla en een toplocatie om achterover te leunen met een hapje en een drankje om vervolgens te worden weggeblazen door de voorstelling. Maar als de standaardtheaterzaal genoeg is, combineer een beetje modernisme in een Andalusische extravaganza in Palau de la Música Catalana.

Teatre Poliorama

Al meer dan 10 jaar organiseert Teatre Poliorama flamencoshows. De intieme omgeving biedt je de mogelijkheid om op een unieke manier te genieten van de twee meest populaire flamencoshows in de geschiedenis van Barcelona: Opera y Flamenco and Gran Gala Flamenco.

Opera y Flamenco is een Flamencoshow die een liefdesverhaal vertelt tussen twee dansers, geïnterpreteerd door de eigen zielen: sopraan en tenor.

Gran Gala Flamenco neemt de toeschouwer mee op reis door verschillende “palos” (verschillende muzikale vormen) van flamenco. Waarmee de toeschouwer de intensiteit en de passie van de kunst van de flamenco en de nieuwe generatie flamenco-artiesten in Barcelona zal ontdekken.

flamenco-ramblas-barcelona-2

where Rambla dels Estudis, 115, 08002 Barcelona
when Bekijk de show kalender hier
price-smal 25-50€

Palau de la Música Catalana

De Palau de la Música Catalana presenteert de Grand Gala Flamenco-Show omdat het de meest populaire flamencoshow van Barcalona is. De locatie is erg groot en de muziek verspreidt zich naar elke hoek van de hal. Naast een fantastische flamencoshow kun de de binnenkant van het Palau bewonderen. Je zult niet teleurgesteld zijn, het is een prachtige plek.

image_gallery_close_up
where C/ Palau de la Musica, 4-6, 08003 Barcelona
when Bekijk de show kalender hier
price-smal 35-50€

Boek nu je kamer!

button_du    button2_du

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

cultuur

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven