Home / Over Barcelona / Fietsrit van een halve dag door de stad
Half-Day Bike Rental Experience through the city

Fietsrit van een halve dag door de stad

Ontdek de stad op de fiets en krijg geschiedenis, uitzichten en zon allemaal in één: dat is al een koopje op zich! Neem deel aan één van onze fietsritten en wordt verlicht door wat Barcelona te bieden heeft en hoe cultureel het kan zijn! Deze outdoor ervaring is geweldig voor het socialiseren en u in het zweet te werken. Ontmoet nieuwe mensen die over de wereld reizen of ga met vrienden en familie en vind meer uit over de hoofdstad van Catalonië!

 Bike tour in barcelona

Het duurt grofweg 4 uur op de fiets met een pauze in het midden om even uw benen te strekken en wat te drinken. Deze strand pauze laat u toe om even met anderen te praten en op adem te komen en als u last krijgt van de hitte nodigen we u uit om uw zwemkleding aan te doen en in de zee te springen voordat de tweede helft begint. Dit zal verfrissend zijn na het vinden van uw appartement in Barcelona. Maak u geen zorgen over uw sportieve gesteldheid, we stoppen bij elk monument zodat u foto’s kunt maken. Het mooiste van alles is dat wel honderden geweldige bars en restaurants voorbij komen. De gids zal u veel aanbevelingen doen!

De tour begint met een korte inleiding van wat er gaat komen en dan fietst u weg met de tour waar u het volgende krijgt te zien:

Placa Sant Jaume
Placa del Rei
La Catedral
La Sagrada Familia
Parc de la Ciutadella

Ook ziet u Palau de la Musica Catalana, Arc de Triomf, Plaza de Toros Monumental, Vila Olímpica, Barceloneta Beach, Port Vell, El Born, Basilica de la Santa Maria del Mar en nog veel meer!

Visit Parc de la Ciutadella on bike tour

Inclusief:

  • Verzekering
  • Fietsverhuur met een tour met gids
  • Kinderzitjes en helmen (op verzoek)

Exclusief:

  • Fooi (optioneel)
  • Eten en drinken, tenzij gespecificeerd.
  • Ophalen en wegbrengen bij het hotel.

Extra Informatie:

Bevestiging zal na het boeken worden ontvangen.

Kinderen onder de 22 kilo (48 pounds) reizen gratis mee in een kinderzitje. Boek alstublieft wel een kinderkaartje.

Kinderen over dit gewicht zullen de volwassen prijs betalen. Laat alstublieft tijdens het boeken weten of een kinderzitje nodig is.

Veiligheid:

De tour gaat volgens een zorgvuldig geplande route die drukke straten en verkeer vermijdt en verloopt voornamelijk via fietspaden, door Gotische straatjes, parken en langs het strand. Dus trap gewoon en geniet.

Weer:

De tour gaat altijd door, weer of geen weer. Regen poncho’s worden geleverd met nat weer. Het is een goed idee om bescherming tegen de zon mee te nemen in de zomer en iets warms in de lente en herfst.

 

Are you looking for a great accommodation in Barcelona? Look no further, we have what’s right for you!

screen map apartments 4 stars

button1 button2-1

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

over-barcelona

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven