Home / Index / Activiteiten / FC Barcelona stadion en museum
Acting irector

FC Barcelona stadion en museum

De redenen waarom je Camp Nou gezien moet hebben!

FC Barcelona, waarbij de FC staat voor Football Club of voetbalclub, gekend om zijn jaren van uitstekend spel, welbekende namen en een stadion dat decennia geschiedenis ademt. Als je een appartement hebt gevonden in Barcelona, dan wil je een bezoek aan Camp Nou zeker niet laten liggen. Boek vandaag nog je ticket en krijg zo toegang tot het museum, de kleedkamers en bezichtig Camp Nou in al z’n aspecten. Denk niet enkel aan de befaamde spelers uit deze tijd, maar ook aan alle grote namen die mee de geschiedenis van dit stadion hebben geschreven zoals Maradona, Guardiola, Ronaldinho… Het stadion niet bezoeken zal je je achteraf zeker beklagen!

FC Barcelona

De Camp Nou Experience is dé gelegenheid om kennis te maken met de magische sfeer die in het stadion hangt en de ziel die erin kruipt. De tour geeft je toegang tot FC Barcelona en hoe het moet voelen om hier te werken of voetballen voor de blaugrana. De tour begint in de kleedkamers en gaat verder naar de gekende tunnel die uitmond op het veld. Voel zelf hoe het is om te spelen op het veld om daarna terecht te komen in de kapel, perszaal en de presidentiële zitboxen. De route gaat verder naar het indrukwekkende museum van FC Barcelona met grote schermen en geluidsinstallaties met geluiden van op een matchdag, historische statistieken en een vitrine vol trofeeën. Dit alles tezamen zal je verbeelding te boven gaan en ervoor zorgen dat je onmiddelijk fan wordt van Spanje’s beste team ooit, zelfs al ben je geen grote voetbalfanaat.

Koop je ticket en geniet van deze fantastische ervaring in het thuisstadion van Messi, Iniesta en vele andere. Loop rond op het verzorgde veld omgeven door 100.000 zitjes en leer alles over het team via de vele schermen die overal geïnstalleerd staan samen met de geluidsinstallatie en ander beeldmateriaal om je in het middelpunt van de actie te voelen.

Diseño sin título (32)

Meer informatie over de FC Barcelona Tour:

De duur van de tour is ongeveer anderhalf uur. Door je ticket op voorhand te kopen kan je voorkomen dat je 2 uur moet aanschuiven. 

Openingstijden zijn van maandag tot zaterdag tussen 9:30 en 19:30. Op woensdagen en zondagen sluit het stadion voor het publiek. 

Algemene voorwaarden bij aankoop ticket:

Je kan het ticket niet annuleren.

De tour is gesloten een dag voor en op de matchdag zelf. Het museum, de trofeeën, Messi-kamer en het panoramisch zicht vanop het stadion zijn open tot 15 uur.

Tijdens La Liga en Copa del Rey zijn er geen tours, maar het museum, de trofeeën, Messi-kamer en het panoramisch zicht zijn wel open tot 3 uur voor de start van de match. 

Ben je nog op zoek naar een appartement of kamer voor je verblijf in Barcelona? Neem dan zeker een kijkje op onze website!

screen map apartments 4 stars

button1 button2-1

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

activiteiten-index bezienswaardigheden

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven