Home / Verblijf / Familievriendelijke appartementen in Barcelona
Family-Friendly-Apartments-in-Barcelona-955x508

Familievriendelijke appartementen in Barcelona

Barcelona, de hoofdstad van Catalonia en de tweede grootste stad in Spanje. Het is bekend voor de architectuur van Antonio Gaudi en is ook de thuisbasis voor prachtige stranden, parken, leuke musea en classy restaurants. Welke plaats is er nu beter om te bezoeken in de zomervakantie en te genieten van je reis vol verrassingen. Laat ons je helpen om de perfecte accommodatie te vinden voor jouw vakantie in Barcelona. Hieronder kan je een van onze meest familievriendelijke appartementen in Barcelona vinden, blijf lezen en kom meer te weten via onze WEBSITE.

Twee slaapkamer appartment in Gracia

Vanaf 88€/Nacht
Vanaf 1100€ / Maand


TWO BEDROOM APARTMENT IN GRACIA;barcelona-home

Dit appartement is perfect voor een familie die in een rustige wijk wilt verblijven maar toch zeer dicht bij het centrum. Volledig bemeubeld, vooral door het stapelbed is het zeer leuk voor een familie met jonge kinderen. De ideale lay-out van de keuken en het woongedeelte maakt multitasking gemakkelijk- op je kinderen letten tijdens het koken!

Gelegen in het Gracia district, dit mooie twee slaapkamer appartement is zeer dichtbij de Paseo de Gracia en Diagonal. Gracia heeft vele attracties voor kinderen, increasing its suitability for families. Attracties in de nabije omgeving  van parken, wandelavonturen tot eten, vooral als je een zoetebek bent.

Licentie: HUTB-001663

 

Huur Comfortabele Familie Appartementen dicht bij Sagrada Familia 

Vanaf  77€ / Nacht
Vanaf  1466€ / Maand

Perfect voor een familie van 5 personen, dit appartement heeft drie slaapkamers en een groot woongedeelte. De ruimte is groot genoeg voor een familie om een band en herinneringen te creëeren. Je zal geen tijd verspillen  als je je wilt klaarmaken om erop uit te gaan en dingen te ontdekken met deze twee badkamers!

Het appartement is niet alleen perfect voor zijn grootte en geschiktheid, maar de buurt zet het familiethema ook voort. Laat uw kinderen het prachtige werk van Gaudí ontdekken door naar de dichtbijgelegen, iconische Sagrada Familia te gaan die zeer dichtbij is.

License: HUTB-006663

Villa met zwembad en tuind te huur in Montjuic, Barcelona 

Vanaf 157€ / Nacht
Vanaf 3636€ / Maand

Heb je een zeer grote familie en je kan niet zonder hen op een vakantie gaan? Kijk dan verder! Deze stijlvolle en moderne villa biedt alles wat je zou willen voor een vakantie met jouw familie. Met maximaal 10 personen is er een kans dat deze prachtige villa je ervan weerhoudt om Barcelona te ontdekken! Zijn er dagen waarop je niet veel geld wilt uitgeven, dan kan je ontspannen met je familie aan jullie eigen zwembad.

De dagen waarop je de kans krijgt om rond te dwalen, deze villa is gelegen in Montjuic, de thuisbasis waar je eindeloze plaatsen kan bezoeken. Van musea, kastelen, ongelooflijke verlichte fonteinen tot het Olympisch Stadion van Barcelona, je zult nooit iets tekort komen!

Licentie: HUTB-009161

buttoms

Als een appartement niet is wat je nodig hebt, dan kan je altijd sommige leuke hotels bekijken in Barcelona!

Bekijk al de hotels!

Wil je een appartement huren in Barcelona? Bekijk dan onze SPECIALE DEALS VOOR APPARTEMENTEN overal in Barcelona met Barcelona Home!

button2 (1)button1

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: Barcelona-home

Barcelona-home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven